homeenter-skit

Det finns en jättefarlig fälla på internet. http:www.homeenter.com. Det är helt och hållet omöjligt att gå ur den klubben. Jag har försökt i minst ett halvår men då säger de att jag måste köpa den saken först, eller den saken.. Jag köpte en sista dum sak som det stod att jag var tvungen att köpa och skrev sen: Meddelande = nu har jag beställt alla saker jag måste beställa, se nu till att inte skicka mig fler skitskivor eller tidningar. det är fan omöjligt att gå ur men nu tänker jag göra det, så fixa det fort som fan. tack på förhand. Som svar fick jag: Hej! Tack för ditt mail. Åtagandet du accepterade när du blev medlem var att du skulle handla 2 antal produkter till klubbpris inom 12 månader. Du har köpt 1 produkt till Klubbpris.

Jävla kuksugare, jag har inte ens gått med i klubben men jag får inte gå ut så de skickar hem massa tidningar och vill att jag ska köpa skit..

Även om jag är grinig och sjuk idag så är jag ändå lite glad att Jon ska komma hem igen, efter drygt ett halvår.
Och lite glad för jag antagligen ska köpa Crocodile Hunter idag. (Jag är bara lite ivrig att se för jag totalälskar Animal Planet och de visar inte Steve Irwin längre, vad jag vet och jag saknar honom)
Fick en film igår också! På posten. Trevligt trevligt.. Paris, je t'aime heter den. Kärlekens stad. Massa berättelser med bra skådespelare, bl.a. Natalie Portman, Steve Buscemi, Gerard Depardieu, Maggie Gyllenhaal osv. Elijah Wood är med också men har inte så jättemycket övers för honom.

Varför blir man sjuk när det är helg? Värdelöst..
Igår var jag på Lilla London och åt med föräldrar. Aldrig varit där, det var fint. Tror dom blev griniga för vi bara beställa en rätt och ingen efterätt eller förrätt eller dylikt.. Men vi åt godis hemma istället och såg på As good as it gets. Jack Nicholsons ögonbryn faschinerar mig. Underbar skådespelare.
Älskar honom som Jokern i Batman. Älskar ifs alla Batman-filmerna utom den senaste. Den är.. lite lam.
Okej, Christian Bale funkar men.. Nej. Gamla Batman-filmer ska det vara, av Tim Burton. Den med Arnold, George Clooney och Uma Thurman är väldans seg.. Då är Batman Forever bättre, med Jim Carrey och Tommy Lee Jones. (Drew Barrymore also)
Okej, då vet ni att jag är en Batman-nörd.. Moving on, moving away....

Kanske ska få jobb och jobba med all säkerhet 80 % istället för bara vikarie som springer runt överallt och inte vet när jag jobbar. Skulle vara väldigt gött även fast jag skulle vilja ha heltidsjobb. (Sånna finns inte, va? Bara påhitt?)

Måste namedroppa lite filmer innan jag springer iväg till bibblan med försenade böcker.
Hauru no ugoku shiro, Idiocracy, Happy Feet (Robin Williams som Ramon), Tonari no Totoro, Garden State, 300 the movie, Sen to Chihro no kamikakushi, Star Wars (ofc), Cry-Baby (Johnny!), Bedknobs and Broomsticks, Hoodwinked, Jay and Silent Bob strikes back, Dogma, 16 candles (älskar 80-tals nördarna!), Kung Fu Hustle och Shaolin Soccer, Lemony Snickets A series of unfortunate events (Mr Carrey), Man on the Moon, Patch Adams, Tenacious D - Pick of destiny (Bästa film ever), Hhgg (Hitchhikers guide to the galaxy), White Chicks och Waynes World 1 & 2.

See ya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0