Drive



Filmen handlar om Ryan Gosling som är en Driver, en chaufför, som på dagen är en stuntman och på vissa kvällar en flyktingsbilförare.
Det går inte att beskriva så mycket mer för då avslöjar jag hela filmen så ni får nöja er med detta och kika in vad det står på Imdb och så. :P



Okej, visst, den har fått 8,0 på Imdb, vilket betyder att det är många som tycker att den är bra. Men Albin och jag tyckte inte om den. Dels var det massor av "pinsamma" tystnader, när de bara stod och glodde på varandra, log lite ibland och glodde vidare tills någon sa ett ord eller två.
Det var inte mycket konversation i filmen men helt plötsligt kunde det vara äckliga mördarscener, typ splatterscener, och sedan fortsatt tyst "konversation".
Detta är inte min typ av filmer, så jag kanske inte ska dissa den så hårt, det finns ju säkert andra som gillar sånt här. Men jag är mer för komedier, actionfilmer eller chickflicks och inte sånna här "svåra" filmer som visserligen är fint filmade men inte har någon konversation alls.
Jag är däremot sugen att se The Artist, som är en stumfilm, men då måste de ju ha ett otroligt bra mimspel och kroppsspråk.
Men jag rekomenderar inte den här filmen, hur poppis den än verkar vara och även om det är Ryan Gosling som har huvudrollen, jag har sett honom i så mycket bättre filmer.
The Notebook t.ex. eller Crazy, Stupid, Love.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0