How to lose friends & alienate people



Filmen handlar om Sidney Young, som spelas av Simon Pegg, som är rätt hopplös och hatad av de flesta, speciellt alla de tjejer han försöker ragga på. Han får plötsligt jobb på en stor tidning i New York som reporter och försöker komma nära stjärnorna (skådespelare, artister..), vilket inte går precis som han hade tänkt.

Den var lite knepig att förstå sig på, även om det var kul att se lite kändisar som spelade sig själva överallt, även om de inte sa något. Pegg är för det mesta rolig och Bridges också men jag har lite svårt för Kirsten Dunst, ändå sen Spiderman-filmerna :P Känns som att hon alltid spelar över, typ i Bring it on, även om inte det är någon klassiker precis. Megan Fox spelar rätt blåst, vilket kan vara lite underhållande.
Men om man ska se en film med Pegg så tycker jag man hellre ska se Hot Fuzz, Shaun of the dead eller Big Train (som visserligen är en tv-serie men lika bra för det!). Och Bridges är bättre i Tron och Big Lebowski.
Men ändå en rätt underhållande film, lite Bridget Jones fast med en kille i huvudrollen. Dock inte lika pinsamt men han gör ändå bort sig en del.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0