Sex and the City 2

Jag har glömt att berätta att jag självklart ska gå och se Sex and the City 2 när den har premiär! Albin blir bjuden så vi cyklar in till Biopalatset på torsdag och myser till det!



Efter första SATC-filmen frågade Albin om jag ville förlova mig med honom. Självklart att jag ville! Jag tyckte att det var så himla romantiskt, så man kan ju inte missa att bjuda med honom igen, in case han gör något romantiskt efteråt ;)
Jag ska nog se ettan ikväll för att "värma upp" inför torsdag.
Jag är trött :/ Har fortfarande världens huvudvärk. Om man böjer mig ner eller hostar eller nyser så spränger det. Det känns allvarligt som att huvudet ska sprängas.
Har tagit en panodil så hoppas att det hjälper, för jag kan inte gå på jobbet och få ont varje gång jag ska böja mig ner.
Någon som vet vad det kan bero på? Druckit för lite vatten? Ätit dåligt? Jaja..

Idag springer folk Göteborgsvarvet! Jag vet några stycken som är duktiga och springer; Toria (för första gången!), min pappa, min mosters kille och jag tror att mammas kusin också ska springa. De är veteraner, har sprungit många gånger. Jag jobbar så jag kan inte stå och heja men jag hejar lite härifrån bloggen. You can do it! :)
Nu måste jag sticka snart, men vi hörs senare hoppas jag.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0