Lyxfällan

Den vill man inte hamna i, burr...!
Såg dagens avsnitt, usch vad illa. Himla kasst av den killen att fastna i 80-talet och inte hjälpa till alls. Jag hatade hans nervösa skratt när han skulle låna pengar att sätta på budgettavlan. "Jaha, då får jag låna av dig då.." Bästa kommentaren var ju från Charlie när han sa "Ja, vart brukar du låna pengar!?"
Kaxigt värre. Bra att det ordnade upp sig iaf.

Det gick bra att cykla till Slottskogen. Vi cyklade in till stan efter det också, lunchade på Star of India och cyklade sedan till Nisse Terminalen så jag kunde köpa Bubbleroom-tidningen. Yay!
Dock är den redan utläst nu. Jaja. Så kan det vara. Har Cosmo kvar att läsa. Och H&Ms katalog. :P
Imorgon är vi lediga igen, och då ska vi väl spela lite TV-spel antar jag. :) Lego Batman kanske. Kan nog bli kul. Är inte jätteförtjust i Little big planet men det är väl för jag inte har kommit in i det än.
Har nog några bilder från cykelturen men de är på Albins kamera isf, och den vet jag inte vart den är. Får ta tag i det imorgon.
Nu hade jag tänkt att göra slutprovet på min körkortsteori-cd igen (för andra gången bara) för att kolla om jag kommer ihåg allt. Har inte grejat med den på några veckor, eller så. Så jag har säkert glömt något.
Jag kommer väl in imorgon och pratar av mig. :)
Ciao!

Kommentarer
Postat av: Tjelsi - så kan det gå när inte haspen är på

Jag blev så arg att jag stängde av. Jag störde mig sjukt mycket på 80tals douchebagen.

2010-05-13 @ 23:00:42
URL: http://Tjelsi.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0