Resehandbok för singlar

Liz Tuccillo har skrivit Resehandbok för singlar som jag nyss läste ut. Hon har också varit medförfattare till Sex and the City-serien och skrivit He's not that into you.
Det märks. :)
Boken handlar om Julie som har fyra vänner, som inte är ett gäng. (Annars kunde de vara Carrie, Miranda, Samantha och Charlotte) Hon vill gärna att de ska vara ett gäng men de är för olika.
Moving on. Alla är singlar och förstår inte vad de gör för fel. Julie bestämmer sig för att skriva en bok för singlar, en resehandbok var man hittar killar i världen.
Hon reser till massa ställen och intervjuar singelkvinnor.



Boken påminner mig lite om Elisabeth Gilberts bok Lyckan, kärleken och meningen med livet där hon åker till tre städer för att hitta sig själv. Och så påminner den såklart om SATC. Fast de i boken är lite mer crazy kanske.
Den var intressant att läsa, om alla intervjuer är sanna. Väldigt intressant att veta hur singeltjejer i olika stora städer tänker och tycker. Och hur de uppför sig. Fransyskorna har sin stolhet, kvinnorna i Brasilien dyrkar sina kroppar osv.
Det var en rolig bok och om ni gillar SATC så borde ni läsa den. Allt kändes lite konstigt, jag tror inte att någon kvinna (eller tjej) som jag känner skulle uppföra sig som de gjorde i boken men det är klart - de bor i New York. De är kanske konstigare där. Och mer desperata. Tåls att tänka på! :)

Nu ska jag dra mig in till stan och kika runt. Vi hörs senare!
Ciao!

Kommentarer
Postat av: Madde

Idag har jag inga direkta planer. Ska nog sola och sen fixa klart min sista skoluppgift. vad gör du nu? Kram

2010-06-06 @ 12:36:15
URL: http://maddisenj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0