Chanel-look a like

Hej hopp!
Jag är så kass på att blogga, sorry.
Har varit skönt att vara ledig lite. Visserligen jobbade jag i lördags och idag men ändå.
Några bloggfria dagar kanske är skönt också. Jaja.

På nyårsdagen begav Albin och jag mig hem till hans föräldrar för middag. Jättetrevligt och jättegott! Svärfars kusin från Värmland var där med sin man också. Jättemysig dialekt :) Jag har inte direkt hört någon prata så, förutom Albin då. Men det var roligt att höra.
I lördags jobbade jag som sagt, bara i fyra timmar men ändå. Efter det bjöd mamma hem mig och vi drack te och kikade på bilder från 2009 och 00-talet på Svt:s hemsida. Rätt kul faktiskt. Allmänbildande om inte annat :P
Sen fick jag skjuts hem och där väntade Albin och hans föräldrar som bjöd på bakelser. Mums!

Igår var en rolig dag. Jag hade fått en inbjudan till 50%-rean hos MQ. Jag hade fått en presentkort hos dem i julklapp av mamma och pappa så varför inte åka dit och bjuda med mina små föräldrar. Så blev det. Jag hittade en jättefin cardigan, som är en Chanel-look a like, lovar att fota den imorgon. En svart paljettkjol och en lång, svart kofta fick också följa med mig hem. Efter det fick jag en fluffig mössa från Vero Moda av mamma och sedan kom Albin. Vi skulle åka skridskor; mamma, pappa, Albin och jag, så vi for hem till Mölnlycke för att hämta skridskor och göra matsäck.
Vi fixade varm choklad och äggmackor och åkte till Rådasjön. Det var massa annat folk där också, det var jättekul. Jag har inte åkt skridskor sedan lågstadiet ungefär, och har inga som passar längre men mamma letade fram ett par hockeyrör i storlek 38, så de fick jag ha. Aldrig åkt med annat än tjejskridskor :P Men det var intressant. Jag kunde åka men det gick kanske inte jättefort och stabilt. Men det var roligt!
Albin filmade lite, och här är videon!




Albin har inte åkt så mycket skridskor och här har han fått låna sin pappas gamla, så han är inte så van men jag tyckte att han var jätteduktig ändå! :)
Efter det åkte vi hem och myste. Vi såg på när Top Gear åkte till Nordpolen med bil vs. hundsläde. Det var läskigt men roligt att titta på. Vi åt glass också. Myspys!
På kvällen satt vi och kikade på TV. Jag tittade på Project Runway och Albin tittade lite grann också. Vi hittade BBC Knowledge som visade massa Top Gear-grejer plus enskilda program killarna gjort.
Det var roligt och lärorikt :)

Idag har jag jobbat. Lite segt, för jag var trött men det gick bra.
Imorgon jobbar jag till tre och sedan är jag ledig till fredag, och då börjar jag inte förrän halv tre. Ledighet, woho! :)
På torsdag ska vi bjuda min mamma och pappa på middag, för de är snälla och bjuder alltid oss men vi är rätt dåliga på att bjuda tillbaka. Jag skyller på att mamma lagar så god mat och jag inte är lika duktig. Men men, nu är det dags! Bara fundelera ut vad man ska bjuda på...
Några idéer?
Nu ska jag nog lägga mig i soffan/sängen och läsa lite tidningar. Börjar komma ikapp men har några klädkataloger jag ska plöja igenom, se om det finns något fint.
Återkommer imorgon med bilder på mina nya köp!
Ciao!

Kommentarer
Postat av: Anita

Hej!

Jag läser din blogg, mycket trevlig. Men jag kommenterar inte....nu ska du få ett bra tips på något att bjuda dina föräldrar på! Jättebra för det kan man förbereda dagen innan om man vill! Det heter "Fläskfile på orientaliskt vis", låter svårare än det är! I alla fall så behöver man fläskfile och bananer. Först steker man bananerna och lägger dom i botten av en ugnsfast form , efter det steks fläskfile i samma stekpanna , den ska skivas i skivor . Läggs ovanpå bananerna då. Så långt kan man göra dagen innan. Den dagen man ska bjuda på det ska man vispa grädde som man smaksätter med curry och lägger ovanpå bananerna och köttet och så in i ugnen med det tills vispgrädden smält och allt e varmt! Ris till det är gott ! Skriver inte hur mycket man ska ha av varje utan det kan man ta efter hur många man är !

Lycka till om du väljer det receptet !

Ha det gott!

Anita

2010-01-05 @ 08:59:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0