Pengar

Maskinen - Pengar.

Dagens låttips :) Jag har blivit smått besatt av den, just nu. Videon är ju rätt kul också men jag gillar låten med bl.a. Frej från Slagsmålsklubben (och Far och son) som är med.
Nice.

Ikväll ska jag på kalas, som ni säkert redan vet. Tjohej.
Förfest med folk hos Toria. Det blir nog vanliga lockar ikväll, om jag kan få till det. Känns som det är för varmt för invecklade frisyrer.
Vita klänningen och ett par kilklacks kanske. Man borde nog iaf ta med sig leggings om det blir kallt på kvällen. Hmm.. Får se about that. Och imorgon tänkte jag ha en städdag. Köra tvättar, dammsuga hela huset, damma, vattna och allmänt hålla på. :) Laga någon god mat också, idag tänkte jag bara käka resterna från igår innan jag drar iväg.
Imorgon blir både soft och städ..ig. Sådeså!

På tal om inget, så har jag haft på mig och tagit av mig klackarna hela kvällen igår. Satt och gick med dem en stund, la undan dem, tog fram dem igen, gick och satt en stund, la undan dem, osv.
Jag är nog väldigt nöjd. Jag får inte gå i regn med dem! Sa hon i kassan. Måste inpregnera och använda en mockaborste. Hm, undrar om vi har något sånt. Får leta i skoskåpet.

Nej, nu ska jag fixa mig klart och gå och jobba.
Vi hörs kanske sen, annars imorgon!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0