Oemotståndligt begär

Hejsan!
Nu har jag inte bloggat på några dagar. Har haft lite dåligt samvete men inte mycket.
Var på Sahlgrenskas akut i måndags för magen. Helt sjukt vad det kan göra ont. Väl där fick jag komma in och prata med en sköterska, eller vad hon nu var. Hon kollade tempen och allt annat och så skulle hon ta sänkan på mig.
Jag brukar inte vilja titta för jag är inte mycket för sprutor. Det är ju inte jättekul att det gör lite ont också men det gör ju aldrig ont så mycket eller länge.
Fast den här gången var det annorlunda.. Hon var en newbie (Se Scrubs för betydelsen). Hon stack fel? Jag vet inte men hon sa att hon skulle göra om det. Och tro det eller ej så gjorde hon fel en gång till. Då sa jag att hon gärna fick byta arm om hon skulle sticka mig igen. Tredje gången gillt.

Kort på ena armen. Den gjorde lite ont, har ett pytteblåmärke där nu. Foto av Albin.

Lite synd om henne, men jag var inte ond eller något fast jag kom dit för magsmärtor och att det inte hjälpte att hon stack fel.
Efter det fick jag ett litet rum. Tur för mig, det fanns nämligen några som var tvugna att ligga i korridoren.

Albin fotade lite snabbt med mobilen.

För att göra en lång historia kort, hoppa över alla timmarna jag låg/satt/stod och vred mig av smärta, så fick jag hjälp efter fyra timmar. Det tog inte lång stund och den läkaren sa att jag nog hade magkatarr. Jag ska dock få en remiss för gastroskopi. Alltså, de ska sticka ner en slang i halsen på mig och kika runt med en kamera.
Jag hoppas jag kommer vara bedövad....
Fick åka hem och var "ledig" resten av dagen.
Igår och idag har jag jobbat för det känns mycket bättre nu. Jag tar Lanzo, som "lagar" magen och jag äter regelbundet. Nästan varannan timme, men bara lite lite. Och det hjälper.
Det känns urbra. Då vet jag ju tills nästa gång vad jag ska göra, om det nu händer igen.


Annars har det inte hänt så mycket. Jag har gått ner mycket, säger Wii Fit. Antagligen för jag äter så lite men ofta. Good to know. Fått en bok som heter Ett oemotståndligt begär av Meg Cabot. Ni vet, hon som skrev En prinsessas dagbok.Den var rätt bra, den var olik de hon skrivit tidigare. Läs!
Har börjat läsa om Twilight-böckerna. Läste 300 sidor idag, när det var tomt i butiken. Den är så bra.. Första boken läste jag om och om igen och förbannade författaren för att det inte kom någon mer bok. Men det gjorde det ju! Och jag blev så lycklig. Jag får så mycket känslor när jag läser den första boken, så mycket nostalgi.

Idag är det avsnitt 11 av 13 av Americas Next Top Model 11. Me likey! Jag hoppas på Marjorie eller Elina. Sam och McKey har jag inte mycket för, de är så jäkla jobbiga.
Jaja.

Nu ska jag fixa ett sparkonto som jag kan sätta in lite pengar varje månad och använda dem hur jag vill. Spara till någon Marc Jacobsväska kanske. :)
På tal om ingenting så är Albin så himla söt. Han följde med till sjukhuset i måndags utan att klaga och tröstade mig och tog hand om mig. Han är så himla underbar. Det är synd att han ska åka på söndag men han kommer såklart få jättekul! Och det är jag glad för. Jag kommer nog ha fullt upp eftersom jag nog tänkte börja övningsköra igen. Och jag är himla hästsugen så jag ska kolla priserna hos Raudhetta, där jag red förut.
Nu är det potatis och köttbullar!
Kisses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0