Stickat och sminkning


Fina, stickade koftan från H&M.

Har märkt att jag köper ganska mycket från H&M. Men det är ju så trevligt, och de flesta grejerna är inte så dyra så det är ju bra. Shoppade koftan och 5 pack med strumpor. Ville egentligen haft en svart kofta, för jag hade redan två gråa koftor men de var slut i svart, fanns bara en i grått och typ tre i orange. Ville inte riktigt ha en orange, och grått är alltid fint så det fick det bli! Visserligen var det en exakt likadan som kusin Cajsa hade köpt igår, men den var fin..

Släkten har varit här i helgen, släkten från Falun.
Jag kommer inte alls ihåg vad vi gjorde i fredags, utom att titta på Miss Marple. Jag tror kanske jag gick och la mig sen för jag skulle upp och jobba dagen efter.
Jobbade lite i lördags, softade lite hemma medan mamma och Albin var i stan med kusinerna från Falun och min moster. De kikade nog på kläder. Och annat.
Sedan kom de hem och hämtade upp mig och så åkte vi till mormor och morfar, för det skulle bli middag där. Mamma och moster gick ut med Milton (the dog) och jag såg på, gissa vad.
Miss Marple igen. Satt dessutom och stickade, för Cajsa hade börjat sticka på en halsduk och jag ville sticka några varv för det var så himla längesedan.
Och det var så kul!
Jag ska börja sticka igen, så när mormor och morfar kommer hit och äter varma mackor sedan ska mormor ha tagit med sig stickor och garn till mig. Yay!
Jag ska kanske sticka en halsduk, annars en mössa eller så.
Eller kanske något till min lilla kusin som fortfarande ligger i sin mammas mage. Jag fick se ett ultraljud på den lille idag. Vet inte om det är en lille eller lilla, för om de vill ta reda på det får de betala för en privat undersökning. Och det kan ju vara kul och spännande att inte veta. Inte för jag tror det spelar någon roll, jag blir bara glad om den är frisk.

Har pysslat lite idag. Gjorde klart mormors julklapp. Ett halsband och matchande örhängen till. Det fanns en beskrivning till hur man skulle göra, så jag gjorde lite som det stod och lite som jag ville ha det. Och det blev jättefint! Ska nog ta kort på det och lägga upp det här senare. Ska hitta någon fin ask jag kan lägga det i också.
Är så pysslig! Gjort julklapp, ska sticka sedan, och funderar på att brodera det där kitet jag köpte i förrgår.

Ganska fint, don't you think?


Albin, kusin Cajsa och jag var inne i stan förut. Jag ville kika lite på ett par stövlar, hittade inte de jag ville ha och köpte en kofta istället. (Den på bild där uppe)
De hade också ett ställe i Nordstan där Nivea höll på och sminka folk. Cajsa ville prova, men de sa att vi skulle komma tillbaka om en timme. Vi gick och åt så länge och sedan gick vi tillbaks. Cajsa fick en nummerlapp och sedan fick vi vänta länge, länge.
Albin smet iväg till både Clas Ohlson och Kjell & co. Kikade på dataprylar medan jag väntade med Cajsa. Till slut blev det hennes tur och hon började bli sminkad. Albin och jag satte oss och vilade på en stol och sen var Cajsa klar! Hon hade fått fint sotade ögon, är lite avis men hade inte orkat vänta på min tur, som alla fjortisarna som ville ha gratissminkning.
Sedan åkte vi hem med pendeln. Mormor hämtade oss vid Mölndals bro och vi åt lite där. Sedan åkte Falun-folket hem och vi också.
Och här är jag nu, efter lite pyssel.
Nu ska jag nog brodera, hur man nu gör.. Jaja, det finns en beskrivning med. Och garn och tyg, så jag ska bara leta upp en bra nål så är jag färdig.
Jag ska nog ge duken till någon i julklapp. :)

Puss!

P.S.
Bild på Cajsa med fin sminkning! D.S.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0