P.S. I love you

Jisses, vilken gråtarfilm!
När Albin gick ner för att scanna och göra andra manliga grejer, så grät jag en skvätt. Det var så himla sorgligt nästan hela tiden ju! Tårarna låg på lur, men ville inte att Albin skulle få tillfredställelsen att se mig gråta :P
Vet att han tycker att det är okej, men tycker inte om att gråta inför folk.. Speciellt inte när folk ska trösta och vara snälla, då bölar jag bara ännu mer. Can't stop.
Anyways... Väldigt bra film, inte som boken MEN jag kom på att jag kände igen döde mannen Gerry. Letade såklart på imdb.com när filmen var slut och vad har han inte varit med i om inte The Phantom of the Opera! Min favvofilm för han sjunger så jäkla underbart!
Gerard Butler är min nya kärlek, vid sidan av Albin. (Ta inte illa upp nu, älskling, det är bara på låtsas och på långt håll..)
Men even so, så lägger jag upp en snyggisbild på honom.

Och så spelar han irländare och sjunger i filmen, han är ju för gudomlig...!
Jag älskar Irland. Musiken är underbar, människorna verkar vara himla roliga och Marian Keyes skriver ju mycket om det och kommer därifrån, so you gotta love it!
Om jag inte var förlovad och inte hade vett i skallen skulle jag.. Hunt him down and marry him!
Men som tur är så är jag inte ett pucko och blir bara lite kär på avstånd.

Om ni inte har sett The Phantom of the Opera än, gör det! Väldigt fin musik, fantastiskt skådespel av Gerard.
Och detsamma med P.S. I love you, väldigt bra film. Men var beredda på att det blir sorgligt! Iaf om ni är lika böliga som jag. :)


Tentan är avklarad!
Jag tror det gick bra, eller jag tror inte det gick bra så kanske jag blir positivt överraskad (om jag har tur). Om jag inte klarar den så orkar jag nog inte göra någon omtenta. Jag fixar inte sådant. Inte så många gånger iaf.
Orkar inte gympa idag, har ont i halsen. Får bli nästa vecka. Nyttig nästa vecka, yes indeed.

Har inte köpt något nytt på senaste, konstigt nog..! Har nog haft fullt upp med att plugga. Kanske.

Idag träffade vi på Victoria. Hon skulle till NK och jobba. Vi gick och åt thai och sen gick vi och hälsade på henne i butiken. Jag fundelerar på att köpa mig en kalender och de hade fina, så jag får se. Jag la undan en tills på lördag. Hoppas jag får tid/pengar att köpa den, för den var riktigt söt.

Jaja. Jag kanske borde göra något odramatiskt som att se Miss Marple och försöka lista ut vem som mördade vem istället för att gråta över kärleksfilmer?
Maybe.
Ja, så blir det!
Hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0