Doin' country style!

Ja, eller något.

Jag är inte lite så trött på pappas gamla laptop för den låter mig inte logga in på vissa sidor. Facebook funkar inte, inte på min sida på H&M heller och mailen är det bara att glömma. Visserligen kan jag kolla mailen via mobilen men då ser man inga bilder och inte alltid att alla länkar fungerar eller ens syns.
Lite gnällig men jag har varit lite rastlös idag.
Mamma och pappa åkte iväg och golfade och kusin Cajsa med familj har åkt till Falun för att hämta hem den lilla mysvalpen som de har köpt. Liten söt skrutthund (inget negativt ord).

Jag saknar Albin jättemycket! Han är i Arvika och jag är i Långekärr. Dröjer ett litet tag innan vi träffas eftersom han ska jobba på Arvikafestivalen. Vara nyckelfunk.


Ni har kanske läst mitt inlägg innan detta och sett att vi har gått och förlovat oss? Jag skrev inlägget på mobilen för jag tänkte skriva lite längre men det fanns inte tid till det, så jag får väl göra det nu istället.
Det har redan gått en vecka, lite svårt att tro.. Men jättekul samtidigt!

I söndags, för en vecka sedan, åkte vi hem med min morbror och hans tjej så vi slapp sitta på tåg. Vi kom lite för tidigt till bion (Sex and the City!) så vi köpte lite popcorn och satte oss i lyxstolarna för jag ville kolla in alla som skulle se filmen. Jag hade lite fördomar om att det bara skulle vara välklädda och snygga tjejer med högklackat men det var kanske 50-50 av det.
Så underbart bra film. Föstår inte varför Wiklund dissar den, han är ju ihop med en modell om han hade glömt det. Dessutom tycker jag inte att de som inte sett serien, har vart med från början och vetat hur alla är; Carrie, Charlotte, Mirande och Samantha. OM man har sett serien och ändå inte gillar filmen, kan jag gå med på det. Men det tror jag inte käre Hans har gjort. Alltså är han dålig. Bort med dåliga recensioner eftersom den var lysande!
Grät lite i mitten ungefär, när de möts på den enkelriktade gatan och Charlotte ser helt galen ut. Så sårbar Carrie är.
Jättebra gjort.
(Jag gick filmkunskap som tillvalskurs i gymnasiet så jag tycker att jag får säga om en film är dåligt/bra gjord. Sådeså)

Efter filmen, som förresten Albin också tyckte var jättebra, så skulle vi åka hem. När vi stod på busshållplatsen tittade han på mig och frågade om jag ville gifta mig med honom. Jag trodde att han kanske skojade och sa "kanske det!"lite lättsamt eftersom bussen kom då. Såg att han blev lite ställt och frågade om han var allvarlig. Det var han och jag fylldes av.. Svårt att beskriva men, glädje passar nog bäst. Sa ja. Såklart!
Har lyckats få en supergullig pojkvän, varför skulle jag säga nej?!
Mamma och pappa blev glada, och bus-Albin hade satt in en annons bland familjesidorna i tidningen dagen efter. Den klipptes ut och sitter nu på kylskåpet. Det ringde massa släktingar och sa grattis, för de hade sett i tidningen eller hört av någon annan. Det var kul, lite som en födelsedag. :)

Vi åkte in till stan och köpte ringar på onsdagen. Jättefina men enkla. Hade inte tänkt mig något lyxigt, vi är ju bara 20 och 21 liksom. Och om det hade varit något på hade det säkert skavt så jag är supernöjd med min. Det står Albin i min och 22 juni 2008.
Sissel blev kanske lite upprörd, hade inte vågat säga något när vi sågs dagen innan. Men jag tror hon glömmer att hon själv har varit förlovad, yngre än vad jag är nu. Så snälla vännen, försök ta det med en nypa salt.

Vi åkte till Glava, där Albins familj har ett sommarställe, på torsdagen. Tog ett tag att åka buss, tåg, vänta i Kil och sen tåg igen men hade ju Albins sällskap så det gick bara bra. Det var kul att träffa hans familj igen, det blir ju inte jätteofta eftersom jag jobbar då Albin umgås med sin mamma, t.ex.
Hans syster med små barn var där. De var busiga och väldigt glada att Albin hade kommit.
Jag stannade bara två nätter och åkte sedan till landet. Har ingen bra ursäkt varför men jag längtade massor hit. Trots att jag nu får stå mitt kast och vara utan Albin ett tag.

Skriver mer sedan!
Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0