Dumma jul

Jag hade faktiskt en bra julafton. Iaf tidigare på dagen.
Jag jobbade från 10-13 och det var rätt trevliga människor. Sedan kom pappa och hämtade mig och vi åkte till mormor och morfar där de precis hade börjat äta lunch. Jag bytte om till min röda, fina klänning och roliga tajts med knappar längst ner (visar bild en annan gång) och högg in på lunchen.
Tog bara en tallrik med lite köttbullar, julkorv, prisnkorv, potatis, bröd och ett litet revbensspjäll. Pyttelitet.
Och lite julmust.
Jag tänkte inte föräta mig nämligen.
Sedan pratades det med släkt och annat myspys. Det fanns två hundar med. En liten valp (Oliver) och en stor voffsing (Ricco, vet inte hur man stavar?). Oliver ville busa med Ricco som mest ville ligga och softa.
Julklappar kom efter Kalle och i år var pappa jultomte. Han var snabb och julklappsutdelningen gick rätt snabbt i år.

Jag fick jättefina julklappar. Jag har inte tagit kort på alla, berättar sedan varför jag inte gjort det.
En fin våg från Åhléns, strumpor, halsband, örhängen, film, prenumeration på Elle interiör, gympakort för nästa år, tryffel, mer film, smink, fint paket med lotion, sjal, presentkort på H&M och Movieline. Rocky-böcker från Albin! :D
Anyways. Fick väldigt fina julklappar igår från Albins släkt. Dior-make up palett, Indiana Jones-box på dvd! Bubbelplast fick jag också, mycket trevligt. Och en liten mysstund med Albins brorson.

Mamma fick Wii av pappa och Albin och jag ska köpa Wii Fit idag. Vet inte än om jag ska följa med, om jag orkar, men det ska köpas idag. Yay!
Jag provade lite idag, spelade bowling mot Albin. Jag ledde men Albin vann med två poäng. Tusan.
Jaja. Baseboll var lite svårare, svårt att tajma att slå.
Men jag får väl öva.


På julaftonskvällen började jag känna mig lite dålig, svårt med andningen osv. Fick även ont i magen, jättekonstigt.
Jag låg och vred mig i sängen men kunde inte sova för det var så jobbigt.
Till slut, när klockan var ett på natten, så förbarmade sig mamma över mig och vi åkte in till Mölndals akuten. Där fick jag sitta, hör och häpna, och vänta i 45 minuter fast jag hade andnöd. Jävla sjuksköterska.
Man ska ju prioritera vilka som har det värst och är inte andnöd viktigt?
Mamma sa till en gång, men det hjälpte inte så jag gick och sa till henne att jag hade det jobbigt och då fick vi komma in. Det fanns massa rum som var lediga. Jätteskumt.
Fick sitta och vänta tills doktorn kom. Han var väldigt trevlig. Tysk, men pratade bra svenska.
Han undrade om de hade kollat blodtrycket eller syresättningen eller så men det sa jag att de inte hade.
Idioter. Han tyckte det var konstigt. Som jag.
Men men, han kollade och lyssnade på hjärtat och så, och det visade sig att det inte behövdes ventolin iaf. Jag fick betapred och sedan fick jag åka hem.
Jag kunde inte sova när vi kommit hem, då var klockan ungefär 03.00. Jag låg i Erics gamla rum och läste men vred mig bara för jag hade så himla ont i magen. Det kändes som jag skulle kräkas men det kom liksom inget. Vid fem hjälpte pappa mig att äta lite yoghurt och satt och pratade med mig så jag somnade lite. Sedan vaknade jag, råkade väcka Albin som kom och pratade med mig så jag somnade och sedan gick han och då vaknade jag tyvärr.
Vid åtta ringde jag sjukvårdsupplysningen och sedan vid halv tio åkte pappa och jag till Sahlgrenska. Jag fick kollat blodtryck, ta ett litet blodprov och urinprov och sedan kom en läkare och jag skulle få en spruta som var typ som Losec. Det hjälpte väl sådär, tror jag. Jag var nog mest hungrig.
En annan läkare kom och skulle kolla om det var något med blindtarmen. Usch, jag vill inte göra sådan undersökning igen....
Fick åka hem vid ett ungefär. Åt frukost/lunch och somnade och sov i tre timmar.
Duschade, fixade till mig och åkte och hälsade på Albins släkt. Sedan hem till mormor och morfar och fick mat. Kusin Cajsa var där. Mycket trevligt.
Vi passade Oliver inatt. Han är söt, men busig. Och jag var försiktig när jag skulle klappa honom för jag är kanske allergisk mot honom, man vet aldrig.

Nu har Albin och jag sett på Rocky-seriena, 14 kortfilmer på två minuter bara.
Det var taget från seriealbumen men det var kul att se ändå.


Jag funderar om jag är tillräckligt frisk att klä på mig och följa med in till stan. Kanske det. Vore kul att köpa Wii Fit.
Jag skriver kanske imorgon. Ska visserligen jobba då men bara i fyra timmar. Hoppas jag är bättre då. Känner mig lite klen idag, men det kanske blir bättre. Jag har iaf sovit hela natten.
Hoppas inte jag får det såhär jobbigt igen.

Kommentarer
Postat av: cajsa

jag stannar till den 6 så vi har gott om tid! :D

2008-12-27 @ 11:08:16
URL: http://cajzas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0