Jobbstress

Jisses!
Jag har inte hunnit/orkat blogga eftersom det har varit lite kaos på jobbet. Eftersom jag jobbar själv och det är skolstart, så blir det rätt mycket kunder. Inte mycket kö men mycket kunder och de ska handla block och pennor och pennvässare och linjaler och mappar och pennfodral och SvampBob Fyrkant-sudd och allt vad det är.
Det blir lite mycket när man är ensam i kassan (och i butiken). Mycket mer omsättning än vanligt har det varit också. Go me! :P
Så jag har blivit himla trött i fötterna.

Igår, efter jobbet, gick jag hem till mamma och pappa för att äta lite. Oliver var där och ville inte sluta pussa mig, för han var så glad att se mig. Det är ju bara typ en vecka sedan vi sågs sist. Men ändå! Vi skulle på promenad men tyvärr började det ösregna. Himlen öppnade sig och vi blev genomblöta eftersom jag inte hade någon regnjacka utan hade lånat mammas, så mina jeans och min tröja var sjöblöta och jag fick låna mammas mysbyxor och en annan tröja (som jag råkade spilla efterrätt på!). Lång mening ;) Vi åt lite mat och sedan fick jag skjuts hem.
Idag skulle vi försöka göra laxbitar i ugnen med pressad potatis. Det gick inte alls. Potatisen blev bra och pressad. Hollandaissåsen (?) blev inte tjock och såg ut som smör, så vi slängde den. Fisken var stenfrusen, för vi hade glömt att tina den, så den slängde vi också. Middagen blev mackor och sedan gjorde jag dipp och dippade morötter :)


Imorgon är jag ledig och ska till optikern för att kolla styrkan på linserna och glasögonen. Har skjutit upp det ett tag, men fixar det för jag vill se bra. Och inte dåligt!
Jag ska kanske vara lite busig imorgon också, vi får se... :)
Ledig torsdag också. Sovmorgon, gött!
Vi hörs imorgon, nu vill jag sova :)
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0