Sova

Nu är det snart dags att krypa ner i sängen och försöka få sova lite.
På senaste har jag haft lite svårt att somna. Har inte vaknat mitt i natten eller så utan när jag väl somnar sover jag tills morgonen. Men jag är nästan "rädd" för att somna.
Det känns som jag inte kan andas genom näsan och inte genom munnen. Munnen känns jobbig för jag inbillar mig att astman är jobbig och nästan bråkar ibland och är täppt även fast jag tar nässpray varje morgon och kväll. Och min astmamedicin tar jag 3x2, alltså tre inhaleringar på morgonen och tre inhaleringar på kvällen. Jag är rädd att jag ska glömma bort att andas. Jag vet att kroppen "kommer ihåg" det men det känns som jag inte riktigt litar på kroppen. Det har hänt att jag har hoppat över ett andetag, eller hur jag nu ska förklara, och blev rädd och hade himla svårt att somna efter det.
Jag borde kanske meditera eller så, så att jag verkligen slappnar av.
Aja, det ordnar sig säkert, jag får se till att läsa lite innan jag somnar så att jag verkligen blir avslappnad, det brukar hjälpa.
Imorgon blir det en sväng till Borås för gruppmöte så jag ska plugga lite nu innan jag går och lägger mig.
Jag ska också försöka söka lite sommarjobb imorgon, har inte haft tid att ta tag i det när jag har pluggat, då har det varit så mycket annat. Men vi får se hur det går med jobb :)
Gonatt på er, sov gott och vi hörs imorgon!


Imorgon är det Betnér Direkt igen och det ska jag inte missa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0