Hungerspelen



Det var ett tag sedan (i påskas) som jag läste ut triologin som består av Hungerspelen, Fatta eld och Revolt. Böckerna handlar om Katniss som blir tvungen att tävla i Hungerspelen som ordnas varje år och då väljs en flicka och en pojke från alla 12 distrikten ut för att tävla  mot varandra och den som vinner är den som lever i slutet. Peeta från Katniss distrikt måste också kämpa för sitt liv.

Jag vill inte berätta vad som händer i de andra två delarna om ni inte har läst första boken så jag nöjer mig med att beskriva den första delen så får ni vara nöjda med det :P


Jag älskade böckerna, jag slukade dem på ungefär fyra dagar. De var så himla spännande och jag ville aldrig att de skulle ta slut! Jag satt och undrade när Katniss skulle bli kär i Peeta och om inte hon ville det, så kunde alltid jag bli kär i honom, han var ju en så fin och bra person :)
I flera dagar efter jag hade sett filmen så tänkte jag ungefär hela tiden på olika scener och på filmen. Och när jag hade läst ut triologin så tänkte jag på olika stycken i boken hela tiden, jag var nästan besatt. :P
Men det är väldigt bra skrivet, fängslande och väldigt, väldigt bra.
Rekomenderas självklart, speciellt om du sett filmen eller kommer att se filmen efter du läst boken. Läs, läs, läs!

Kommentarer
Postat av: Kashaya

Jag är riktigt sugen på att läsa de där böckerna.

2012-05-12 @ 19:36:31
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com
Postat av: Klara

Hej! Min kompis önskar sig hungerspelen (alla tre delar i samma bok) och jag kan inte hitta den! Jag har letat i flera veckor nu men hittar den inte! Var hittade du din?

Svar: Hejsan! Jag köpte min på Bokia och där säljs den fortfarande, vad jag vet. :) I Mölndal (där jag jobbar) hade vi nog en kvar iaf, men annars kan du ringa och fråga den Bokia som finns där du bor, om de har den.
Josie

2012-10-02 @ 16:30:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0