Hugo Cabret



Filmen Hugo handlar om Hugo Cabret (Asa Butterfield) som bor på en tågstation i 1930-talets Paris. Varje dag smyger han runt på tågstationen och drar upp klockorna och snor en croissant. Men en dag blir han upptäckt när han försöker sno en leksak i en liten affär av ägaren Georges Mèliés (Ben Kingsley) som tar hand om Hugos viktiga anteckningsbok som han behöver för att laga sin automat.
Han får hjälp av Isabelle (Chloë Grace Moretz) att få tillbaka anteckningsboken genom att bevisa för Georges att han förtjänar det genom att laga leksaker i affären.



Jag tyckte att filmen var fantastiskt underbar, det var länge sedan jag såg en sådan fin film som verkligen rör min själv lite grann. (Lite klyschigt men det är typ så :P)
Det var verkligen kul att se en film som var så bra gjord i 3D också, det är väl bara denna och Avatar som har lyckats bra med 3D.
Själva storyn var väldigt mysig, jag älskar ju filmer som utspelar sig på första halvan av 1900-talet. Det enda som var lite "konstigt" var att de pratade lite brittisk engelska i Paris :P Men det är ju en småsak.
Filmen rekomenderar jag starkt, alltså, till alla! Alla borde se den :)
Älskar filmen, underbar, fantastisk, love it!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0