Nytt från H&M!

Nu har jag kikat in på H&Ms hemsida nu igen och hittat massa fint som jag hade köpt om jag hade haft massa pengar :P Men eftersom jag har lite köpstopp så får jag nöja mig med att titta och bli insprierad och leta i garderoben om jag inte har något liknande. Men ni som har råd, kika här och få inspiration!


199 kr kostar denna coola stickade tröjan! Det känns lite 60-tal över den, och jag älskar färgerna i kanterna!


Samma sak med kjolen, så snygg! 149 kr för den. Jag skulle dock inte matcha tröjan ovan och denna utan kanske mer en polotröja i en kul färg.


Avgudar denna läderväskan, som kostar 999 kr! Perfekt liten skolväska, jag vill så ha den...! Fast jag har tillräckligt med väskor... :P Men den hade varit perfekt. Fransk skolflicka, typ.


Trikåtröja för 99 kr, med en dragkedja på bröstfickan. Älskar dragkedjedetaljer, vill himla gärna ha denna tröjan. Inte fasligt dyr heller! Snyggt till ett par kostymbyxor eller blåjeans.


Jag har aldrig velat leka indian tidigare men med dessa söta mockasinskor hade jag gärna prövat! 199 kr kostar de och de är i mockaimitation och med gummisula.


Kappa för 799 kr. Älskar verkligen denna kappan, kanske för den liknar Belles i Skönheten och Odjuret, eller vad tycker ni? :) Den är figursydd i ullblandning med avtagbar krage (varför skulle man vilja ta bort den? :P) och satinfoder. Underbart!

Kommentarer
Postat av: Kashaya

H&M har så himla mycket fint nu tycker jag

2011-09-21 @ 13:04:58
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0