Hop


James Marsden.

Igår såg vi som sagt Hop som handlar om haren E.B. som en dag ska bli Easter Bunny (rösten görs av Russel Brand). Men E.B. vill inte följa sina förfäder och sin pappa i rollen som Easter Bunny, han vill hellre spela trummor. Det handlar också om Fred (spelas av James Marsden), som är en rätt misslyckad kille utan jobb som bor hos sina föräldrar och vill inte riktigt bli vuxen. De träffas och båda försöker hjälpa varandra att uppnå sina mål. Och att driva varandra galna, samtidigt.

Det finns alltid en speciell feeling när man blandar tecknat/animerat med otecknat (för att uttrycka det enkelt), det blir alltid lite konstigt. Jag gillar James Marsden, speciellt när han får sjunga och vara en glad rollfigur och Russel Brand är härligt brittisk och ovanligt nog så uppför han sig, det brukar han ju inte göra i sina rollfigurer (eller IRL :P). Filmen var rolig men jag vet inte om det hade funkat bättre med en helt animerad- eller en helt otecknad film. Jag gillar den iaf, det är kanske bara jag som känner såhär om när man blandar olika tekniker i filmer. :)
Den är iaf sevärd, Hank Azaria gör Carlos, den onde kycklingen, väldigt bra, han är alltid kul att titta på/höra. :) Så, se den!


Carlos, Hank Azaria.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0