Kärlek på skotska



Häromdagen läste jag ut denna boken! Den handlar om alla som bor på och runt omkring Scotland street 44. Pat börjar plugga, Domenica åker iväg för att studera pirater, Bertie har problem med sin mamma som vanligt och Cyril och Angus bjuder Domenicas hyresgäst på middag. Bland annat. :)

Den är lika bra som de andra böckerna, kanske extra bra för man slipper Bruce, som har åkt till London :P Det är spännande att Domenica ska bo hos pirater och studera dem och Pat flyttar från Scotland street och flyttar in i en ny lägenhet och träffar dessutom en intressant kille på sin kurs som heter Wolf.
Det är nästan jobbigt att läsa om stackars Bertie och hans hemska mamma. Som tvingar honom till alla dessa konstiga saker som att gå till psykologen, yoga, saxofonspel och diverse annat.
Intressant bok, som alltid! Just nu håller jag på att läsa den senaste, Bertie och hans värld, men det är rätt meningslöst att hoppas att det ska gå bättre för lille Bertie för jag tror inte hans mamma kommer ändra sig alls, tyvärr. :(
Men mycket läsvärd är denna boken iaf! Se till att kika upp den och gärna de andra också om du har missat dem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0