Sälen!

Hej, vad jag har varit dålig på att blogga! Hela två dagar utan ett enda litet blogginlägg, det är ju skandal! :)
I lördags jobbade jag till två och sedan åkte vi bil i ungefär sju timmar, så vi gick nästan direkt och la oss när vi kom fram till stugan.
Igår slappade vi på förmiddagen men på eftermiddagen åkte mamma, Albin och jag skidor medan pappa och vovven softade hemma. Det var säkert 10 år sedan jag åkte skidor så jag var lite nervös att jag hade glömt hur man gjorde. Det var lite otäckt, tyckte mesiga jag, så vi åkte en grön backe (mycket lätt :P) till att börja med. Det gick ju bra, så vi åkte den igen :P Och sedan åkte vi upp med en sittlift och åkte en blå backe ända ner. Allt gick bra och det var kul men jobbigt för benen :P
Idag är det Oliver och jag som softar på förmiddagen men jag ska nog åka skidor på eftermiddagen med pappa och Albin. Vi får hyra pjäxor till mig för mormors är för små, upptäckte vi igår. Mina fötter höll på att domna hela tiden :P Och det är ju mindre bra.
Idag kollade jag mina mail och oläsa blogginlägg. 106 inlägg som jag inte hade läst men nu har jag det! Nu ska jag lägga mig och läsa en mysbok innan folket kommer hem och ska äta lunch.
Mina ben är nog lite slut från igår, för man använder ju dem rätt mycket när man ska svänga och ploga sig fram :) Jag har inte ramlat än iaf! :) (Ta i trä?)
Hoppas att ni får en fin dag, så ska jag försöka logga in imorgon också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0