Sista natten på Chateau Marmont

Sista natten på Chateau Marmont handlar om Brooke som är gift med Julian som är musiker. Brooke bor på Manhattan och har två jobb för att kunna försörja sin make i sin strävan att bli känd musiker. Så händer det oväntade: Julian blir upptäckt av Sony och han blir känd under en natt och blir förföljd av paparazzi och deras liv förändras drastiskt.
Plötsligt förväntas Julian att gå på röda mattan, kändisfester och bo på lyxhotell och Brooke med honom. Men baksidan av berömmelsen är inte vacker, när Julian nästan aldrig är hemma och Brooke utsätts för skriverier i skvallerpressen.
I vanlig anda i Lauren Weisbergers böcker är det lite härlig namedropping (även fast jag inte vet vilka alla är som hon nämner, men ändå :P) och skön chiclit, som det brukar vara. Jag kände nästan igen mig lite, tänk om Albin blir superkänd och omskriven? :P Man vet aldrig, då kanske jag får vara den som tassar två steg bakom. :) Nej, men jag tyckte, som vanligt, att hennes bok har hög klass och att den är väldigt rolig, även fast man kunde ana vad som skulle hända och man fasade lite för det pinsamma så var det ändå en riktigt bra bok.
Den bästa är väl Djävulen bär Prada men denna ligger inte långt där efter!
Om ni läst hennes andra böcker eller gillar filmen eller bara gillar chiclit, tycker jag verkligen att ni ska slå till på att läsa denna så fort som möjligt! :)

Kommentarer
Postat av: Kashaya

Den där vill jag läsa.=) Gillar hennes böcker.

2011-07-29 @ 20:21:55
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0