Ordning i hyllorna

Jag grejade lite med mina böcker igår. När jag läst klart dem lägger jag dem ovanpå de andra i hyllan, eftersom det inte finns plats att bara sätta in den, då måste jag flytta alla böcker i hyllan. Jobbigt, så därför dröjer det mellan gångerna. Men igår tog jag tag i det!


De ligger vid den bokstav den ska ligga egentligen men stökigt.


Fixat! Jätteskönt, även om jag fick möblera om för de inte fick plats ordentligt, fick rensa ett hyllplan. Men nu känns det bra.


Älskar mina böcker, men har nästan för många :P Borde rensa ut lite gamla ungdomsböcker någon dag. Men inte idag eller inom snar framtid.

Kommentarer
Postat av: Kashaya

Vad fint det blev.=) Vi brukar ha våra böcker sorterade efter namn men nu har vi så mycket böcker att alla tyvärr inte får plats så vi måste ha dubbla rader (en rad böcker bakom, som inte syns) lite tråkigt men får vara så tills vi skaffar hus. Då har vi planerat att ha ett "bibliotek". Jo det är ju sant, kan vara skönt att fortfarande kunna göra något efter biobesöket så är man ledig är det väl inte så dumt att gå på bio på dagen. Har annars bara sett pressvisningar på dagtid.

2011-02-22 @ 15:38:39
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0