Regnväder

Det regnar.
Förut, när jag kom hem, regnade det ett lätt regn. Det är mysigt. Det droppar lätt, lätt på ansiktet, man känner sig frisk och fräsch. Sedan, när jag cyklade till andra lägenheten, regnade det mer. Blöta-hårtestar-och-klistriga-byxor-regnigt. Det är inte lika mysigt regn.
Jag packade typ sju flyttkartonger med massa grejer och ändå är det saker kvar. Attans! Måste packa ur några lådor idag och ta med imorgon. Orkar inte göra så mycket mer idag.

Vi ska äta mysmiddag när Albin kommer hem. Lövbiff. Mums! Albin lovade att köpa cola också, och jag har Twix i kylen, så den inte smälter. Jag vill nog se sista avsnittet av True Blood på första säsongen idag. Spännande! Visserligen vet jag vad som händer, eftersom jag har läst böckerna men Albin vet inte :P

Jag tror bestämt att jag ska fota lägenheten lite och lägga upp bilder här sen. Allt är ju inte fint och städat men ni kan få se lite ändå. Min garderob är rätt klar och fin, den får ni se. Sovrummet är väl också rätt klart. Köket är lite kaos och det är vardagsrummet också. Imorgon ska jag fixa med mina böcker. Eller ikväll, om jag orkar.
Vi hörs senare, nu ska jag läsa lite bloggar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0