Genevieve - i huvuvdet på en hund



Boken är skriven av Dennis Fried, och handlar om Genevieve som är en liten papillon som är en drottning här i världen. Hon skriver om hur man uppfostrar sin människa, om människor är intelligenta, hur man hjälper till att köra bil och retar katter och andra hundar på bästa sätt. Den är skriven i jagform, alltså är det lilla hunden som berättar allt. (Inte på riktigt men det förstod ni säkert)

Jag tyckte massor om denna boken! Den är perfekt om man har hund eller gillar hundar, och om man inte gör det så kan den passa ändå. Den är skriven på ett väldigt roligt sätt och man blir intresserad av allt hon hittar på och har för sig. Det är intressant att en liten hund på 3 kg kan bestämma över en 80 kgs man.
Men säkert helt rätt. :) Jag har nog snöat in mig lite på hundböcker och böcker om hundar, men det är ju för att jag känner till en liten söt valp, som säkert skulle ta till alla knepen Genevieve tar till om han bara hade läst boken. Som tur är kan han inte läsa, för då hade det varit jobbigt.
Men, som sagt, mycket underhållande bok och jag rekomenderar den starkt!

Nu ska vi spela lite tv-spel och sedan cykla iväg för att hämta nyckeln! Yay!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0