Fruktansvärt sur busschaffis

Det var nästan så jag trodde att det var Dolda Kameran imorse. Eller mja, kanske inte riktigt. Men det var inte något av det som brukar hända på bussen.

Jag gick på bussen, som stod där den brukar med dörren öppen. Det stod visserligen Ej i trafik på men det brukar det göra. Nästan precis när jag gått på kom en busschaffis till dörren (han var inte på bussen alltså) och ropade att vi inte fick vara på bussen. Nähä, varför inte det, undrade vi. För att det stod Ej i trafik på, sa han surt. En kvinna frågade försynt om bussen inte skulle åka någonstans. Två ggr fick hon fråga eftersom han inte hörde (inte ville höra?). Jo, medgav han. Dåså, tyckte hon och alla andra. "Men ni har stämplat fel, alla stämplar fel när det inte står rätt!" Jaha? Mig spelar det egentligen ingen roll, för jag har månadskort, men det blir kanske fel i systemet.
Det har visserligen inte varit något problem alla andra ggr då det tom suttit busschaffisar på sin plats, i bussar som det stått Ej i trafik på och de har varit hur trevliga som helst.
Men chaffisen kanske hade en dålig dag. Då han inte kunde köra med oss i bussen mer, körde han lite med de som stod vänligt och väntade. En tant frågade vilken buss det var och han röt fram "Va?". Jo, vilken buss var det, undrade tanten. Den är inte i trafik än!
Ni är bara lata som inte ändrar om skyltarna, tyckte tanten. Då blev han riktigt pissed och sa att det går automatiskt. (Det visste jag :P) Men sedan stod det rätt och 751 till Mölnlycke. Då fick de andra kliva på, de som väntat utanför.
Sedan lackade han ur på någon tjej som drack energidryck.
"Inte dricka i bussen!" Suck. En tant sa halvhögt "vilken jobbig chaufför" men jag tror inte han hörde. Tjejen lovade att inte spilla och då kunde inte surchaffisen skälla eller skylla på något mer utan fick snällt köra iväg med bussen.

Vilken dag va! :P Och då hade den bara börjat. Fast det har inte varit fler problem idag. Allt har gått smidigt. Har dock fått reda på att jag jobbar imorgon och på torsdag istället för fredag, så istället för att vara ledig hela torsdag är jag ledig hela fredag istället och tar därmed långhelg efter torsdagen :P
Nu ska jag göra mig lite middag. Blir inget avancerat eftersom Albin inte är hemma just nu, så det blir nog bara mackor för jag har ingen lust att bara laga till mig själv.
Hörs om en stund!

Kommentarer
Postat av: rock n roll mamma

perfekt att arbeta där då! jag läser själv väldigt mkt..mest av virginia andrews. du då?

2010-09-21 @ 20:12:40
URL: http://emis.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0