Förvisad till soffan

God morgon!
Jag är uppe tidigare än vanligt med tanke på att jag inte släckte förrän efter tolv och är ledig idag.
Jobbigt att inte kunna sova ut när man verkligen får det.
Men men. Inatt, ungefär tjugo i ett gav jag upp mina försök till att ligga i mörkret och skruva på mig så jag gick ut till soffan och la mig där med täcke och kudde och en bok. Läste ut den, för det var inte så mycket kvar. Vet inte riktigt vad klockan var när jag släckte och försökte sova men jag vaknade ungefär sju idag.
Totalt onödigt :P

Jag sitter och är hungrig nu, efter att ha varit vaken i en halvtimme utan att hitta något att äta. Min kropp tycker att det är jättekonstigt och vill beodra mig att göra mackor.
Jag tror att jag inte kunde sova eftersom det är en spännande dag idag. Jag trodde inte att jag skulle bli så nervös av det, fast det kanske är fel ord. Spänd. Eller så. Men nu är det som det är.
Jag tror bestämt att jag ska äta lite frukost och sedan börja läsa Radhusdisco av Morgan Larsson. Ni vet, radioprataren från Crister i P3. Jag tror den kommer vara bra.

Kan komma in med en bokrecension senare om boken jag läste ut inatt. Den handlar om hundar och är skriven av en också. Hoppas ni har fått sova mer än jag! :)
Ciao!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Då får jag kolla där :)

2010-09-01 @ 08:40:12
URL: http://sandraorrebro.blogg.se/
Postat av: Sandra

Fast jag tror att det blir svårt att hitta såna i rosa :P

2010-09-01 @ 09:53:44
URL: http://sandraorrebro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0