Lite stress

Idag ska jag jobba och måste sticka till bussen snart men är inte klar med håret än. Lite stress bara. Men jag hinner, bussen går inte förrän fyra minuter över och jag brukar gå fem, tio i.
Det var helt mörkt ute när jag gick upp halv åtta. Det börjar verkligen krypa närmare jul, mark my words! Det är trevligt om man slapp gå upp tidigare på lördagar än man gör i veckan :P
Men jag ska inte klaga.

Efter jobbet blir det förberedelser! Köpa chips, läsk och godis och sånt, städa, baka lite kladdkakor, pyssla undan alla smågrejer som ligger och skräpar osv osv osv.
Stökig lägenhet! Det ligger lite kartonger och skräpar lite varstans, för vi har byggt saker och inte orkat gå till återvinningen med skräpet. Men idag så.
Jag ska försöka komma ihåg att fota så mycket som möjligt och ni får en outfitsbild senare för nu har jag bara jeans och en t-shirt för jag ska bara jobba, men byter ju om sedan.
Ha en fin lördag, hoppas på att magiska saker händer :) (bra saker, that is)

Kommentarer
Postat av: Robert

Vi såg House on haunted hill i typ 10min sen struntade vi i filmen och mysbusade istället :P

2010-10-30 @ 10:24:26
URL: http://www.modestil.se
Postat av: Emelie!

Killen med smöret var ju från gymnasiet, den bilden är från högstadiet, men haha, jaa, honom hade jag glömt! Välte ut din cola gjorde han också!

2010-10-30 @ 14:27:34
URL: http://nodisco.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0