Tjejspex

Idag, efter jobbet, åkte vi iväg på spex. Killspexet är alltid jätteroligt och jag skrattar så jag får ont i kinderna. Har bara sett ett tjejspex innan och det var väl sådär men det var ett par år sedan sist så jag tänkte att de har blivit bättre.
Det hade de inte.
Jag vet inte varför jag inte tycker att tjejerna är lika roliga som killarna. Är det för att det är roligare att se killar i tjejkläder än tjejer i killkläder? Killarna har ju haft mer "tid" på sig att göra ett bra spex. Minst 50 år på sig, medan tjejerna har haft mindre än tio. Men det kan ju inte vara det.
Jaja, jag kände iaf att det inte var något kul för oss, så i pausen (efter en timme) gick Albin och jag och åkte hem. Mamma och hennes kompis stannade dock kvar.
Men alla kan ju inte gilla samma saker.

Nu har vi tittat en del på Top Gear och jag har målat naglarna i mjukt lila. Nu ska jag göra mig iordning. Lite jobb imorgon, vet inte när jag slutar. Kanske tre eller fyra, min chef har inte berättat det än.. :/ Tror inte han vet själv. Men men. Det blir förhoppningsvis lite mysmiddag med älsklingen imorgon.
Nu sovadags!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0