Glittriga naglar och risgrynsgröt

Nu har jag kikat klart på Pirates of the Caribbean 2 och målat naglarna i glittrande guld :)


Utan blixt. Glittret är inte helt täckande som ni kanske ser men jag gillar det ändå :)

Hade glömt bort att jag hade det nagellacket. Det är verkligen ett festlack, det borde jag ha på nyårsafton! Och en silverglittrig klänning till det. Undrar vad som händer på nyår. Har en klänning men ingen fest :) Förra året bojkottade vi nyår och satt hemma och åt massa god mat, chips, godis, drack cola och tittade på film. Det var nog den bästa nyårsnatten jag varit med om.
Annars blir det ofta så att man har en liten hemmafest men efter tolv ska man ut och röra på sig och det blir aldrig riktigt bra, eller hur? Man springer runt utomhus och fryser (hatar att frysa!!) och nattklubbarna är inte roliga osv osv osv. Så undrar vad som händer iår. Ska ni ha någon fest kanske? (Jag bjuder inte in mig själv om ni undrade)

Jag håller dessutom på att koka risgrynsgröt!


Förata gången jag kokar risgrynsgröt!

Spännande, hoppas inte det blir fel på något sätt bara. Då har jag ifs god yoghurt :) Men vi hoppas att det går bra. Albin är i stan just nu och hämtar Toy Story 3blu-ray så jag antar att det blir filmkväll ikväll :) Vi hann aldrig se den på bio, för nu visas den med svenskt tal och det står vi inte ut med, så han beställde den. Och den har redan kommit! Yay!

Kommentarer
Postat av: Kashaya

Du måste berätta sen om det var svårt att koka egen risgrynsgröt. Jag hoppas att den blev bra.=) Härligt. Trean är bra den med. Exjobb= examensarbete, dvs. uppsats man måste skriva för att kunna ta ut examen.=)

2010-11-24 @ 18:50:37
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0