Cherry on Top Award



Oj, jag hade verkligen ingen aning om att det fanns något sånt här men fick den av söta Kashaya! :) Massa tack!

Regler:
1. Tacka den du har mottagit priset ifrån
2. Kopiera awarden till din blogg.
3. Berätta vilka 3 författare du räknar bland dina favoriter
och nämn en favoritbok per författare.
4. Skicka awarden vidare till 5 mottagare som du tycker förtjänar den.

1. J.K. Rowlins - Harry Potter och dödsrelikerna.
Jag grät så himla mycket när jag läste denna, så den får vara med. Jag gillar ifs alla hennes böcker, så det är svårt att egentligen bara välja en. Men men, måste man så måste man :)
2. Marian Keyes - När Lucy Sullivan skulle gifta sig.
Det var den första boken jag läste av henne och älskade den! Har slukat alla hennes böcker, läst dem flera gånger om och jag tänker inte sluta med det! :) Hon är en otroligt bra chiclit-författare, även om vissa tycker att hennes böcker är lite deppiga när det handlar om missbruk (och det handlar ungefär varenda bok om, mer eller mindre). Men jag älskar henne, och så är hon irländsk också, och det är ju inte helt fel! :)
3. Stephenie Meyer - Twilight.
Första boken jag läste, såklart. När den kom 2005 (innan den var hypad) läste jag den och grät sönder när den var slut, för jag trodde inte att det skulle komma fler böcker. Har läst den massor av gånger och tycker om den och de andra böckerna massor. Tyckte bättre om boken innan alla blev galna i och med filmerna, för då var det mer "hemligt", nu är det ingen exklusiv klubb att ha läst den. :)

Himla svårt att välja böcker, eftersom jag läser flera böcker i veckan och har en favorit ena veckan och en annan nästa vecka. Men dessa tre kvinnliga författare är mina favvisar. Märkte någon att jag inte hade någon manlig författare med? Kanske för tjejer vet vad tjejer vill läsa... :)

Jag skickar vidare awarden till:

Emelie, Madde, Maria, Sandra och Therese!

Kommentarer
Postat av: Kashaya

Kul att se vilka du valt.=) Twilight var verkligen bra. Vad fin er gran blev. Min måndag har varit helt ok, är dunderförkyld så är rätt seg...

2010-11-29 @ 21:59:01
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0