TV-köp

Nu har vi köpt en TV! På nätet, av alla ställen.
Jag tror inte den fanns i butiken, och dels blev det billigare på nätet och vi får den hemkörd också. Snälla Siba!
Så nu är det gjort! Det som också skulle göras var att fixa en ny cykel till Albin.
Jag hade gärna cyklat hem min cykel från Mölnlycke imorgon hit till Frölunda men det hade ju varit roligt att ha någon att cykla med. Det är ju en bit, liksom. Men vi får se hur vi gör.

Imorgon är jag ledig och ska tvätta. Albin får hjälpa till. Hoppas det är fint väder, idag har det varit helt knäppt väder! Först sken solen när jag åkte till jobbet vid tio-tiden. Vid tolv tror jag att det haglade. Och sedan har det varit soligt och molnigt om vartannat. Nu är det mörkt. :P
Men SMHI säger att det är sommar nu så jag tänkte nog sporta mina jeansshorts imorgon. Utan jeansskjorta till :P

Är jättetrött. Inatt vaknade jag av att Albin prasslade i sängen. Då var klockan typ fyra och han kunde inte sova. Och försökte nog prata lite med mig men jag var så trött så jag mumlade nog bara. Eller muttrade, ville ju sova! Han sov vidare imorse när jag var tvungen att gå upp för han har inte jobbat idag. Så jag ska nog försöka gå och lägga mig rätt tidigt idag. Fast det är ju Top Gear klockan 22... Hmm. Vi får se hur jag gör. Kan ju ha gjort mig iordning innan och sen gå direkt och lägga mig vid 23 när det är slut. Ja, så gör jag! Går och tvättar bort sminket nu då.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0