The Falsies volum' express mascara

Hej hopp!
Jag har redan cyklat med Albin till Frölunda Torg och handlat mat! Såhär tidigt! :P Halvtidigt iaf.
Det gick jättesmidigt, jag har inte cyklat dit förut men det tog bara tio minuter. Fast när vi satte oss på cyklarna kände vi att vi hade rejält ont i benen och rumpan. Illa!
Men men, vi får väl cykla mer. Vi behöver röra på oss, och så är det kul att cykla tillsammans.
Albin jobbar nu, så jag fick cykla hem själv men det gjorde inte så mycket. Det är jättefint väder, fåglarna kvittrar och blommorna doftar underbart. Jag känner nämligen blomdoft nu. :) Jag är så glad när jag känner olika dofter. Så skönt!

Jag köpte en ny mascara häromdagen. Den ska tydligen ge jättelånga ögonfransar men jag märker ingen större skillnad på den och andra mascaror. Visst, jag får rätt långa men det får jag av de flesta. Men den var billig, så jag ska väl inte klaga :)
Albin har inte lagt in bilderna från gårdagen på sin dator, så jag kan inte lägga upp dem menjag ska nog fixa det snart.
Just nu är jag så himla varm, måste vila mig! Jag trodde att det skulle vara kallt så jag tog på mig skinnjackan och en kofta och en t-shirt men det blev alldeles för varmt så jag kastade av mig jeansen när jag kom in och bytte till korallfärgade shorts istället. Känner mig somrig :)
Jag väntar på post... Har beställt tre böcker, men de har inte kommit än. Misstänker att jag bara kommer få en avi så jag får cykla och hämta dem hos Ica Blomman. Om jag får en sån idag vill säga, hoppas, hoppas...!
Vilar lite nu, så skriver jag mer sen.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0