Semi-pro

Jag har inte haft tid att sätta mig vid datorn förrän nu. Skumt...
Promenerade från Musikvägen istället för att ta en buss från Marklandsgatan. Känner mig lite duktig :)
Lagade kyckling med ris och en gräddsås till och så såg Albin och jag på Semi-pro med bl.a. Will Ferell. Den var sådär, hans filmer brukar bli lite.. För mycket. Den var rolig from time to time men lite too much.
Men men, alla filmer kan inte vara bäst.

Jag är ledig imorgon, torsdag är en röd dag och jag ska inte jobba på fredag heller. Men på lördag. Och i helgen är det kalas, både lördag och söndag. Hoppas jag orkar...
Ska få hem böcker imorgon, hoppas jag på! Har beställt Dagens outfit, som det tydligen pratas massa om nu. Jag visste inte det när jag beställde den, tyckte den lät intressant bara :) Beställde också Broder Daniel - when we were winning för old times sake. (Gillade BD när jag var 16 :P) Och sista boken är Marian Keyes senaste, översatt till svenska. Håller på och läser den engelska nu och den är riktigt bra, men det går lite långsamt för jag läser i den bara innan jag ska sova, så det blir inte så mycket. Men får lägga på ett kol!

Vi hörs imorgon, då ska jag tvätta och luncha med Albin men sedan ska jag softa. Kanske cykla lite.
Nu har jag målat tånaglarna i rosa. Skrikigt rosa :P Och imorgon blir det kanske mint på naglarna igen. Härligt med olika färger.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0