SYTYCD-kväll

Det var ett roligt program, som vanligt, men väldigt konstigt ibland.
Vissa vill ju bara synas och det kan ju vara underhållande ibland men det är synd om vissa som verkligen tror att de kan dansa när de inte kan det och ingen har berättat för dem.
Jag kan inte dansa, men skulle gärna lära mig någon latindans :) Kanske salsa, eller något.
Vore kul att träna på ett sådant sätt också, man får säkert bättre kondition. Och det skulle jag behöva :P

Promenaden var trevlig. Solen lyste och det var fint överallt. Ingen picknick utan vi åt hemma hos mamma och pappa. Det gjorde inte så mycket, men vi var helt slut när vi kom innanför dörren. Oliver åt inte ens upp sin mat och Albin och jag var rätt låga och trötta. Jag hade ju dels gått upp tidigt, dels inte ätit så mycket under dagen och dels varit ute på en och en halv timmes promenad typ. Så jag kunde skylla på det. Men sedan fick jag mat (och glass till efterrätt!) och snart ska jag sova, så jag hoppas att jag blir piggare imorgon.
Tror inte det blev några kort idag, vi koncentrerade oss på att promenera. Imorgon har jag ingen aning om vad som händer men antagligen softa, kanske se en film, spela lite datorspel, kanske cykla lite. Alternativt tvätta fönstrena eller så gör jag det i helgen, det är ingen speciell brådska utom att jag tycker att det ser så tråkigt ut. Smutsigt. Blää. Men vi hörs imorgon!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0