Bree Tanners andra liv

Jag tänkte att jag skulle skriva en recension av denna, eftersom jag läste ut den idag.



Jag tyckte mycket om den! Det är kul och intressant att man får reda på hur det blev innan det hände Cullens och Bella. Jag älskar sättet hon skriver på, och tyckte att det var synd att det slutade som det gjorde. Fast det visste man ju sedan innan, iaf om man har läst Ljudet av ditt hjärta. Det hade varit intressant om det hade varit en lite tjockare bok.
Eller kanske inte. Jag hoppas på att Midnight Sun ska släppas istället. Jag tyckte iaf om den, och alla ska självklart läsa den, ni som gillar Twilight-böckerna.

Jag började läsa om Om jag kunde drömma idag. Man nästan slungades tillbaks till 2005, när jag köpte den. Jag älskade den. Jag läste om den flera gånger och halvdrömde om att också hitta någon som älskade mig så mycket som Edward älskar Bella. (Jag var 17 år, låt mig vara :P)
Nu när jag läser om boken (jag har läst om dem säkert tre ggr innan men det var nog ett år sedan) så bläddrar jag hungrigt fram rätt sida och läser orden så snabbt så de nästan snubblar på varandra.
Jag älskar verkligen böckerna, precis lika mycket (om inte mer) som första gången för fem år sedan. Jag visste ju inte att det skulle komma fler böcker, men när jag hade läst klart den var jag så ledsen att det skulle ta slut där, jag ville verkligen att det skulle finnas en fortsättning men trodde att det var en vanlig roman. Som tur var kom det fler.
Jag ska läsa mer snart, men nu har jag ett gäng bloggar att läsa och om tio minuter börjar Top Model 13. Och jag har inte ätit än. Tusan! Får börja med maten nu. Makaroner formade som hjul och falukorv. ;)
Ciao!

Kommentarer
Postat av: T O V A

åh, jag skulle vilja läsa den!

hur har din dag varit :-)

2010-06-07 @ 20:07:14
URL: http://iamtovas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0