81 nya blogginlägg

Jag kikade bloglovin, och då hade jag 81 blogginlägg att läsa!
Holy crap! :P Det var mycket som jag har missat när jag inte har kollat internet. Men det var jättekul att läsa alla bloggar, de får mig att må bra :)

Jag tänkte köra två inlägg från Falun; ett med bara text och ett med bilder. För jag vill skriva av mig men orkar inte sitta och vänta på att bilder ska laddas upp. Kanske sen, eller antagligen imorgon för jag vill kolla igenom bilderna, vilka som är bra och så.

I torsdags åkte vi; min bror, min morbrors tjej, Albin och jag upp till Falun. Den resan tar ungeför sex timmar, beroende på hur länge man stannar och äter och sånt. Vi åkte lite sent, ungefär vid sex, så vi kom inte fram förrän tolv och gick inte och la oss förrän ett typ.
Jag hade planerat att läsa massa i bilen, eftersom sådana resor lätt blir jobbiga. Men vi satt och pratade och diskuterade hela tiden om massa intressanta grejer och hetsade upp oss lite ibland :)
Så resan blev kortare på det viset.
När vi kom fram fick vi lakan och sådant, och vi åkte upp till den lilla stugan vi skulle bo i. Vi var tvugna att bädda och det kändes lite trist när vi var så himla trötta.
Och kylskåpet som var i samma rum (någon meter från min säng) brummade hela natten. Det fanns två våningssängar, och vi var fem personer. Två av de nedre sängarna var lite större än en vanlig, så Albin och jag sov i en säng. Det blev lite varmt dock. Men jag sov gott.

På fredagen var det studentdags för min kusin!
Vi gick upp halvtidigt och viskade och fick vara tysta för alla hade inte vaknat (min bror :P). Det är inte så lätt att äta frukost och göra sig iordning när sängarna låg i samma rum som köket och "vardagsrummet". Det var alltså bara ett stort rum och så badrum.
Men det gick fint ändå. Det var mycket väntande hela dagen. Väntande på att vi skulle gå iväg (i regnet, usch!), väntan på att maten skulle fixas, väntan på.. Något.
Min kusins klass var den första att gå ut, och sedan fick han kramar och blommor och annat pyssel.
Sedan skulle de åka flak. Det gjorde aldrig jag när jag tog studenten, ingen ville lägga typ 600 kr på att åka på ett skitigt flak. Och jag tycker att det är jobbigt med alla trafikstoppningar i stan när det är studentdags, så jag kan ju inte vara hycklare heller :P
Men han hade roligt. Resten av dagen och kvällen var mat, massa prat, fotograferingar, presentöppning osv.

Lördagen gick i shoppingens tecken :P
Några ville ner till gruvan, men inte jag, jag har redan varit där och det är kallt och droppigt. Har man sett den en gång, är det inget nytt som tillkommer, tänkte jag. :)
Så det blev shopping. Hittade typ inget som jag tyckte om utom på Gina. Jag vet, det finns ju i Göteborg också, men men. Man ska passa på när man hittar något fint! Jag köpte ett par jättefina glasörhängen i form av hjärtan också, i en liten butik som hette Blå Snigeln. Fotar alla saker jag köpte imorgon.
På kvällen färgade min kusin håret på mig, det skulle väl varit lite mörkblondt men det blev mer rödaktigt. Som de flesta bruna färger blir på mig :P
Får gå till en frisör och försöka bleka det typ. Sedan var det middag igen och sedan åkte vi till stugan och spelade Uno och kortspel. Vi var flummiga och trötta.

Idag åkte vi rätt tidigt, klockan tio. Men innan dess så var vi tvungna att städa stugan ordentligt. Jobbigt... Men men. Sedan drog vi och kom hem vid fyra, och resten vet ni :)
Förut åt vi god rostbiff med pommes och sås och såg på Jumper. Nu har jag packat upp och jag ska nog diska och sedan se på Twilight. Tror jag. Känner för att se om dem, ska ju snart på den tredje. <3
Men jag skriver ett inlägg till om resan men kanske inte idag. Känner mig trött :P
Hoppas att ni har en mysig söndagskväll, så hörs vi. :)
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0