Inget kul med Idol

Har inga bilder för min kamera var hemma och Albin har med sig sin kamera till jobbet, så jag kanske lägger in bilder sedan.
Men det var ingen jättekul kväll.
Vi satt jättehögt upp, det var lite läskigt :P Men vi hade ju inte bokat några biljetter utan Albin hade vunnit dem i en tävling så inte så mycket att klaga på.
Men bredvid Albin satt två hormonstinna tolvåringar. De kan ha varit 13 också. Knuffades och tjejen halvlåg i hans knä och de pratade hela tiden. Kul att inte höra vad juryn tyckte, eller intervjuer med idolerna. Och framför oss satt ett gäng med tjejer som nog hade förfestat innan eller så hade de bara sån personlighet. Skrek och hade sig när juryn skulle prata och ni förstår. Och det var folk med öl där? Hm? Aja, det kanske man inte ska klaga på men jag hatar den lukten :P Tål inte öl :P



Om det inte hade varit för publiken hade det varit en kul kväll, men den blev bara halvkul. När det skulle vara 45 minuters paus åkte vi hem, vi tänkte att vi kunde se resten på tv hemma, där det är tyst och trevligt. :)
Men jag ville ha dipp! Och klockan började närma sig tio, då affärerna stänger. Vi kom fram typ en minut i tio till torget och vi sprang som satan till Hemköp. Vi kom fram och då sa en kassörska "nejnej, ni är för sent ute. Men okej, om ni är jävligt snabba då" så vi sprang in och hämtade julmust, dipp och gräddfil. Yay! Tyvärr var mina morötter lite dåliga, så jag ska köpa nya idag, så det är godare att dippa.
När det gäller idolerna så gillade jag Minnah, men mest för låtvalet. Om hon hade valt andra låtar som jag inte hade tyckt så mycket om, hade jag nog inte gillat henne :P
Sån är jag.
Det var iaf rätt häftigt att vara 11000 där. Och när det var ballader skulle vi ta fram mobilerna och hålla på. Det såg så jäkla fräckt ut. Albin filmade lite, får kika på det sen hur det blev.

Idag ska vi hem till brorsan vid femtiden. Hälsa på, lite fika kanske. Mys :)
Nu ska jag duscha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0