VIP-kväll på Topshop med Albin

Hej hopp!

Nu är jag här igen, med ett glatt inlägg för omväxlings skull.
Orkade inte blogga igårkväll efter VIP-kvällen, som var (igen) på Topshop. Denna gången ville Albin följa med eftersom han köpte ett par jeans där häromdagen som han var mycket nöjd med, och det skadar ju inte med ett par till, right?
Det var dock väldigt hög musik och det tyckte inte Albin om.
Vi kom ungefär tjugo i åtta (det skulle börja halv) och det var redan helt packat med folk. Man skulle nämligen få en goodiebag om man köpte något, så kön till kassan ringlade sig lång. Albin provade jeans och jag provade en lila tröja med puffiga ärmar.


Den ser blå ut men den är egentligen lila. Min kamera vill inte riktigt samarbeta.

Jag tyckte om den och bosatte mig i kön. Efter en kvart eller så fick jag betala och sedan en goodiebag som innehöll en halsduk och en plånbok från Elle. Jag hade redan en sådan plånbok men i "ormskinn" och nu fick jag en i guld. Alltid något :)


Gratis plånis.


Skum halsduk, men gratis är gott.

Albin köpte ett par byxor och fick rabatt och var nöjd. Vi stod ifs i kö för att han skulle få betala också, så där gick en till kvart. Sedan drog vi hem.
Vi träffade Albins kompis Viktoria på bussen, trevligt trevligt.
När vi kom hem satt mamma och pappa och tittade på Top Gear. Vi såg slutet men snart ska vi gå och titta på hela. Vi såg Grand Designs med mamma också, det var intressant. Fast det händer alltid otrevliga saker för folket som vill bygga sina hus, det är ju lite trist. Och det blir alltid mycket mer pengar än vad de planerat, men det verkade inte vara något problem för dem igår. De byggde i Bath. Mycket roligt att uttala :) Men väldigt fina hus och så där.

Anywaaays...
Ikväll, efter jobbet, ska Albin och jag hem till hans pappa för att se på Big Fish och göra grönsaksdipp.
Det kommer bli roligt! :)
Jag ska lägga upp ett inlägg med bilder på de fina presenter jag fick i söndags och måndags :) Snart. Ha det sålänge!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0