Puttin' on the ritz

Jag vet inte vilket band jag ska ta här, men det lutar åt åttiotalsbandet... Ok!

Taco - Puttin' on the ritz

Dagens låttips.
Hej hopp!
Jag har jobbat. Därav inget bloggande. Är så trött och har inte lust att göra något. Ändå måste jag packa flyttlådor. Albin har varit jätteduktig idag och packat fem lådor, mest med mina böcker och lite kläder. Jag ska packa lådor imorgon, då är jag ledig. Och är tydligen ledig på lördag också, för då är det röd dag och då har vi stängt. Så då hinner jag packa också.
Vet dock inte hur jag ska göra med alla mina skor när vi flyttar...
Jag vill absolut inte slänga in alla i ett skåp! Vill gärna att de är kvar i sina kartonger, men jag vet inte hur det ska gå till. Ska de stå staplade i sovrummet, vid väggen? No idea.
Albin kommer nog på något bra, det brukar han göra. Han är så händig och smart :) Och mysig, icke att förglömma.
Idag passar vi lille vovven, så vi har varit ute på promenad. Det är bra när vi får låna honom, för då rör jag på mig mer än vanligt :P
Fast nu känner jag mig småkrasslig. Lite huvudvärk och lite ont i magen. Allmänt krasslig alltså. Men man ska ju inte känna efter, har jag hört... Ska nog göra mig iordning och gå och lägga mig tidigt idag. Lägger mig för sent jämt annars. Inte klokt. Nästan alltid efter tolv släcker jag lampan, men det är mest för jag "måste" läsa lite innan jag somnar. Jag kan inte bara sova så fort jag lagt mig i sängen utan måste slappna av lite först.
Och bli riktigt trött. Bra att läsa en tråkig bok innan man somnar :)


Har läst ut Strages bok Text och håller på att avsluta Lauren Weisbergers Diamanter är för alltid. Den är riktigt bra. Kanske inte lika bra som Djävulen bär Prada men jag vill inte gärna avbryta mitt läsande. Och det är alltid bra.
Snart är det biodags! New Moon relativt snart. Och snart är det också Jimmy Choo-premiär. 14:e november för Mr Choo och 20:e november för New Moon. Luftslottet som sprängdes har premiär 27:e november. Det har gått himla snabbt med Millenium-filmerna, det är inte klokt. Jaja.
Den andra Sex and the City-filmen har premiär maj 2010 (om jag inte minns fel) och 7:e Harry Potter är i juni 2010. Alice i Underlandet kommer i mars. Wow! Verkar vara en bra framtid man har framför sig :)
Och jag ska bergis köpa massa filmer på DVD snart, alla som har gått på bio (som är bra) som jag tyvärr har missat måste köpas. Typ Änglar och demoner, Flickan som lekte med elden och annat.
FILM, I love film!


Älskar denna scenen. På tal om inget.

Nu ska jag nog sova, det bultar i huvudet.
Hoppas ni har det fint och lever bra. Jag kommer kanske blogga ännu mindre i helgen när jag ska packa och städa huset och ha mig :P
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0