Dumma saker i GP

Folk är idioter.
Typ. :P
Brukar mest läsa del 3 eftersom den inte gör mig speciellt upprörd.
Om jag läser del 1 händer det att jag blir upprörd. Som idag.

Det stod bl.a. att om Vänstern får bestämma så ska inte prinsessan Victoria få 14 miljoner till sitt bröllop. Och inte om jag får bestämma heller!
Jag menar, herregud, 14 miljoner?! Hon är ju inte Madonna precis. (Dessutom har Madonna tjänat in sina pengar, till skillnad från Vickan)
Ingen normal människa behöver ett bröllop värt 14 miljoner. Så mycket älskar inte svenska folket henne (hoppas jag).
Om folk vill gifta sig så får de antingen spara ihop (inte tigga som hon gör) pengarna eller köra på ett billigare bröllop.
Jag vill inte betala för att hon ska bjuda på oxfilé och få Lars Wallin fixa en fin bröllopsklänning. Hon kan väl återanvända som de flesta gör. Kanske inte bröllopsklänning men...
När man är i behov av pengar, då kan man sälja lite av sina saker som man inte använder. Det kan hon göra. Sälj en tiara eller klänning, så kan du bekosta ditt eget bröllop, som alla andra får göra.

En annan grej är att ungdomar inte ska dricka energidrycker, för det har hänt att de har behövt åka in till sjukhus pga smärtor och sånt.
De publicerade kommentarer från GP:s hemsida också, där några idiotungdomar hade skrivit att de fan ska få göra vad de vill.
Visst. De kan de väl få göra. Då kommer de dö, gör det dem något? Om inte, så kör på.
Någon hade skrivit att man snart inte får gå utanför dörren utan att ens mamma håller en i koppel. Fattar inte de att det är bra att vuxna bestämmer saker åt dem ibland? Eftersom de har erfarenhet och vet bättre så har de oftast rätt. Eller tror de att läkare har fel?
Ja, då kan de få dö om de är sådana idioter.


Väldigt argt inlägg. Sorry.
Men jag klarar inte av att inte kommentera sådana saker.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0