Shopaholic

Yes, nu har jag sett film och nu blir det recension.

Det var inte precis som boken. För det första utspelar det sig i New York - London i boken. Dessutom jobbar hon inte på en trädgårdstidning, utan en finanstidning. Och hon söker inte jobb hos Luke Brandon.
Ska inte avslöja mer, men jag skulle vilja att det var lite mer som boken. Jag vet att man brukar ändra lite i filmer och så, men det förlorar ju charmen om hon inte träffar på honom på jobb, när hon kommer från en annan tidning och är som hon är. Så charm, minus på det.
Det blev lite too much tjejigt sliskigt kärleksgrejs. I boken är det inte riktigt så, ironi och sarkasm finns mer i boken. Minus på det. Det kan vara mysigt med romantiska komedier men den här borde inte vara det så mycket.

Men på det stora hela är den sevärd. Kristin Scott Thomas spelar väldigt bra, Isla Fischer gör det ändå väldigt bra. Jag gillar Joan Cusack som vanligt. Och de måste ju självklart ha med en bögig modefixerad typ i filmen, så han är såklart i receptionen.
Jaja.


Lite bilder på mig idag. Jag tänkte äntligen våga använda mitt hårband, trots att jag tycker att jag ser ut som en hippie.


Ser lite crazy ut, försökte ta bra bild med mobilkameran. Gick väl sådär, som ni ser.


Eftersom jag såg film om kläder och skor och stuff så ska jag redgöra vad jag har på mig. :P

Cardigan: H&M
Väska: Asos.com
Halsband: Rut M.fl.
Klänning: Monsoon
Jeans: H&M
Skor: DinSko
Hårband: Gina Tricot


Så såg jag iaf ut när jag sprang runt i stan.

På tal om att springa runt, så var det det jag fick göra. Såklart gick jag till fel biograf, gick till Bergakungen när jag skulle till Biopalatset. Som tur var hade jag kommit okristligt tidigt, så jag hade tid att gå till Kungsportsplatsen. Tur men ändå jobbigt att gå extra. Men bra med motion! :)

Nu ska jag nog kika lite på The Duchess om jag orkar. Albin var söt och gullig och fixade den till mig igår och idag fick jag PowerDVD att fungera, så jag kan spela vanliga DVD:er i datorn igen. Förut ville den inte och det laggade och hackade när jag spelade dem i VLC. Men nu så!
Vi hörs!

Kommentarer
Postat av: sissel

Du passar jättebra i hårbandet(?) hår mojen iallafall, å de e gulligt med hippies! peace and love :)

2009-03-12 @ 18:31:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0