Heartbeat

Annie - Heartbeat

Dagens låttips. Lite sent, kanske ni tänker. Men jag har inte riktigt tagit mig tid till att sitta vid datorn förrän nu. Jag har ju passat hund! :P
Jag var så orolig att han skulle skada sig eller så medans jag sov, så jag var vaken rätt mycket inatt. Och det var han tydligen också. Gick från sin korg till TV-rummet och soffan och tillbaks med jämna mellanrum.
Enligt min bror, som hämtade Oliver för någon timme sedan, så brukar han göra så. Men det visste ju inte jag :O
Jag var orolig i onödan alltså. Och nu är jag trött. :/ Jag får försöka hålla mig vaken till nio ikväll iaf. Men då kommer jag säkert vara jättepigg så jag inte somnar alls, det vore typiskt mig.. :P

Idag har vi tittat mycket på TV och varit på promenader. Vi såg Biggest Loser och The Dog whisperer. Det var "devil dogs" hos Cesar. Massa chihuahuor som var helt crazy och bet och skällde. Och bortskämda var de också, jisses.. Jaja.
Oliver tittade inte. Jag antar att han tycker att han är tillräckligt väluppfostrad. Och det är han väl också :) Han var väldigt mysig och låg mest och vilade och snarkade.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till. Jag har iaf duschat, jättefräscht efter bara gått ut med hunden i mysbyxor hela dagen.

Jag tror jag har ställt om alla klockor i huset nu. Tom micron har jag fixat. Pappas klocka ställer om sig själv och min med. Datorerna fixar det också, och boxen gjorde det med. Så det ska nog inte vara någon fara. Vill inte komma för sent till jobbet imorgon, liksom!
Annars händer det inget roligt idag. Ska kanske spela något spel eller pussla eller något. Lite trist att vara ensam. Äter nog middag med mormor och morfar, så slipper jag fixa själv.
Bara fyra dagar kvar tills jag får träffa Albin!

Hoppas ni har en mer innehållsrik söndag än vad jag har just nu.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0