Är svenska folket smarta nu?

Det känns nästan så.
La voix vann i Melodifestivalen och nu vann Magnus & Annika!
Jag vet inte riktigt hur jag hade tagit det om Laila vann, så jag röstade massa på Magnus :P Jag brukar inte göra sånt, men man får ju bespara folk lite grann. Det kändes mest som om Laila verkligen ville vinna, medans Magnus dansade för det var kul. Det var den känslan jag fick iaf.
Så jag tyckte det var skönt att de tog hem det! Och det betyder ju så himla mycket mer för Annika, för det är ju det hon gör. För Magnus är det nog jätteroligt, men mer än kul grej, för henne betyder det massor.
Göttans, tycker jag.


Jag lyssnade på P3 Apelsin idag och då var det Majs värld och Maj och "Gölan" berättade att de dricker några glas vin på fredagarna och skojjar lite. T.ex brukar "Gölan" klä av sig alla kläderna och ställa sig i trädgården och skrika: Hjälp, hjälp! Min thailändska fru slår mig! Hjälp!
Och så skrattar de gott :D
Jag tyckte det var väldigt roligt och satt och fnissade i affären.

Annars var det en surtant som gnällde på mig om en sak vi ändå inte hade. När man köper patroner tycker jag det är bäst om de kan numret på patronen så de inte bara säger skrivarnumret för det finns flera patroner som passar till en skrivare. Iaf till HP, vilket hon skulle ha.
Men hon tyckte det var trams att jag ville ha patronnumret, och att hon alltid bara hade sagt skrivarnumret. Då sa jag lite försiktigt att det var kanske så förut, men när jag har jobbat här (ett år, btw) så har det varit så som jag förklarade. Trams, tyckte hon! "Tänker du inte ens anstränga dig?!" Jag försökte förklara det för henne igen, men hon avbröt mig och sa att hon köper det någon annanstans.
Gjorde mig inte jättemycket. Sedan kom hon tillbaks och sa att It-shoppen hade stängt så hon kunde inte handla där och fick tyvärr komma tillbaks till mig och gnälla lite mer. Hon hade dessutom ringt till sin son och tagit reda på patronnumret. Jag kikade bland våra patroner ett tag men såg att vi inte hade den, och berättade det för henne.
Jag såg direkt på henne att hon inte godtog ett "nej" och trodde inte på mig.
Varför skulle jag ljuga om en sådan sak? Jag jobbar i en affär, vi ska sälja saker.
Hon ville komma bakom disken och kika men jag sa att vi inte låter kunder komma in till kassan men jag visade henne att vi inte hade det hon letade efter.
"Men där uppe har du inte kikat!" Jo, det hade jag, sa jag vänligt, men vi hade tyvärr inte din patron. "Kolla igen!" Jag kollade och visade henne att vi verkligen inte hade det.
Jag blev så psykiskt trött på den människan.. Men sedan gick hon iaf. Vi kan alltid beställa hem patroner men det var för sent på fredagen så då hade jag fått ringa på måndagen och det tror jag inte hon ville.
Men det kostar inget att vara trevlig. Man förlorar mer på att vara otrevlig. Då har man ingen större lust att hjälpa någon, trots att man "måste".

Jaja, jag ska inte ta ut det på stackars bloggen.
Ska nog borsta tänderna och se lite på Anders och Måns för att sedan sova. Börjar 10 imorgon, så det är trevligast att vara utvilad.

In case I don't see ya: Good afternoon, good evening and good night!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0