Torsdag

Yes, det är min rubrik idag. Impade?
Det är så himla svårt att komma på en bra och rolig rubrik som täcker in allt som man vill skriva om. Och idag vill jag skriva om vad som händer idag, torsdag.
Fast jag vill också skriva lite om igår... Jaja

Idag, efter jobbet, ska jag in till stan och träffa Sissel. Det ska bli så kul! :)
Det var länge sen jag träffade henne för antingen har hon varit och pluggat i Halmstad eller så har jag jobbat eller varit på landet när hon väl kan och suck. Trassel trassel. Men nu så!
Och på lördag blir det kalas. Har ännu inte tagit reda på hur jag ska ta mig hem. Våga vägra taxi! Kanske cykla om jag fixar luft i däcken. Men cykla med klänning...? Hm.

Igår kikade vi på TV. Mycket underhållande. SYTYCD handlade bara om vilka som skulle gå vidare till top 20. Och de jag ville ha med, kom med! Jaa, Phillip gick vidare, awsome. :) Och en av Broadway-brorsorna. (Kan inte stava deras efternamn, men han heter Evan) Asiatiskan Asuka kom också med. Det blir nog bra allt det här.
Miss Marple var spännande men inte som gamla. (Jag klagar bara...)
Olle ligger och sover nu, tror jag iaf. Han softar. Jag är lite tidig, funderar på att gå ut och sätta mig på balkongen och läsa tills jag ska gå och handla. Det blir nog bra.
Fortfarande rätt tyst på bloggfronte. Stina-Lee har bloggat visserligen. Alltid kul :)
Alla andra har väl sommarlov.
Nej, nu går jag ut och läser Espresso tales av Alexander McCall Smith. Boken efter 44 Scotland Street. Har inte kommit på svenska än så jag försöker mig på engelska och det går hittills bra :)
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0