Packningspanik

Hej och hå.
Nu har jag haft lite mys med Albin. Vi gjorde pasta och köttfärssås och såg på Scrubs (säsong 8). Jag bakade en kladdkaka också, så den ska vi nog äta sen.
Har dock lite panik över packningen. Vi åker imorgon, nästan precis efter jag har slutat så jag måste ha packat klart ikväll. Och det är så mycket man ska ha med sig! Tycker jag.
Typ en tröja per dag, bikini, tjock tröja om det regnar (och det ser ju ut som det), fina skor, böcker, klänningar, kjolar, jeans, trosor, strumpor, smink, mediciner, linser, glasögonen, solglasögon, solkräm....
Skulle ju kunna ta lite nu och lite till sen när vi kommer på tisdag (åker igen på fredag) men jag skulle vilja ta allt nu. Men jag orkar inte packa mer. Ska bara packa det jag använder varje dag istället. Smink och så får jag packa imorgon bitti så får jag ta resten, om jag nu glömt något, på tisdag.
Albin säger det till mig, och det är väl smart, men han ska inte snacka för han har inte börjat packa! (Rim!)

Nu vet jag inte riktigt vad jag vill göra. Softa lite kanske. Gå och lägga mig tidigt tror jag.
Eller se på en gammal, mysig film. Och äta lite kaka. Mums.

Jag har varit arg och ledsen idag. Arg för banken var så sega imorse. Jag kom kvart i elva och tio över elva fick jag öppnat butiken. Inte kul att höra att "det var på tiden" eller när banken sa "vi tar inte mynt under 50 kr". Till banktjejen sa jag att hon inte hade sagt så i tisdags och då får de väl förvarna eller sätta upp nån skylt så man vet. "Ja, men nu är det så". "Jaha, men då vet jag det tills nästa gång och du får ta dem nu eftersom ni inte har berättat det för mig."
Aggro. Till kvinnan bad jag om ursäkt typ tusen gånger och hon verkade förlåta mig.
Efter jobbet åkte jag buss upp till Djupedal för att hämta ut två paket; ett med ett par solgula ballerinaskor och ett med ansiktsvatten från Biotherm (fotar en annan dag)
Letade mig nästan förgäves efter krossade tomater och pastan fanns bara i fullkorn. Glömde köpa chokladsås. Tusan.
Till råga på allt det så missade jag bussen och fick gå hem med mensvärk, kissnödighet, hunger och i regn. Tack.
När jag kom hem och skulle greja med internet så fungerade inte tangentbordet.

Då brast det för mig. Blev jätteledsen och började gråta lite grann. Albin tyckte först det var kul när jag var arg men sen tröstade han mig och grejade och hade sig så nu fungerar tangentbordet igen.
Men det var ju mindre kul dag. Fast maten var god.
Och nu ska jag pyssla om mig själv lite. Hoppas ni hade en bättre fredag. Ha en rolig helg! Hörs!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0