Namnsdag

Idag är det namnsdags-dags för mamma och mig. Jag kanske gör en kladdkaka för att "fira", vem  vet?
Schemat idag ser nog ut som så att det blir bad, det ska tydligen bli jättefint väder. Härligt!

Igår åkte vi till Grebbestad för att äta mjukglass. Om man inte har ätit mjukglass med karamellströssel så är det ingen riktig sommar. Därför åt vi glass även fast det regnade. Jag stod där under mitt lilla paraply och åt glass och regnet droppade in i mina skor men jag var nöjd.
Jag köpte en fin tröja på bryggan och dessutom ett halsband och ett armband. Tröjan föreställer Heidi Klum som visar fingret. Halsbandet är med en rosa pärla från Pearls for girls och armbandet från samma men med massa berlocker. Tyvärr lossnade en berlock igår när jag skulle krama min moster. Men det går nog att laga.

Himlans vad nysig jag var idag.. :( Jaja.
Efter det åkte vi till Tanum och Hedenhös, som är en mataffär som har kläder och lite annat också. Egentligen heter den Hedemyrs men vi kallar den inte för det. Där hittade jag ett par fula haremsbyxor som jag provade och mmsade en bild till Albin. Han trodde att jag hade köpt dem och blev jätterädd :P
Hittade Stephanie Meyers senaste bok The Host på engelska, som jag slog till på. Fast mamma betalade, konstigt nog.. Aja.
Vi åkte hem och skulle promenera och då fick kusin Anton följa med i sin lilla vagn. Jag tog på mig uppdraget att köra. Vi gick till Pannberget och hem. Min lille kusin var lite grinig för han var trött. Han vill ju inte somna och missa det roliga.

På kvällen bjöd vi på spagetti och köttfärssås och alla kom och åt och var glada. Chokladpudding till efterrätt. Sedan såg pappa, kusin Cajsa och jag på Anna Nicole Smith-filmen. Den var sådär, jag trodde man skulle få veta mer hur hon dog och allt, men det kanske ingen vet?
Nu är jag vaken och sitter här och snörvlar. Typiskt när det är fint väder. Jag ska nog duscha och klä på mig och sitte ute i solen och läsa något. Så får jag se hur resten av dagen blir.
Saknar dock Albin men han ska ju komma imorgon så jag får överleva :)
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0