Känn ingen sorg för mig, Göteborg

Den låten spelades nästan halva kvällen åtminstone. På kalaset.
Men jag spolar tillbaks lite först.

Förfest hos Toria, hon sa att vi skulle komma efter 18. Jag kom kvart över, då stod hon i duschen. Så kan det gå! Sysselsatte mig själv med en av alla hennes tidningar och sedan kom Sissel. De duschade och gjorde sig iordning. Jag kände mig överklädd >.< Nästa gång ska jag komma underklädd! :P
Jaja. Vi hade kul, kikade lite på gamla foton och pratade och drack (lite) innan vi stack iväg till Mölndal och K och Js kalas. Inte träffat dem sen... 2006 eller så, så det var jättekul. Det var hemskt mycket folk som jag inte ens kände där, alltid lite trist för man tenderar ju att vara med dem man gillar bäst. Men det var nog ett smart drag av mig.
Då har man väl roligare lix. Lite vattenpiperökning för alla utom mig.
Min gamle klasskompis tjej var borta när jag gick för att hämta en flaska. Lite läskigt med folk som inte vet hur mycket de kan dricka, men det var kanske något annat för jag vet inte exakt vad som hände.

Efter ett tag så var det lite bråk på framsidan och vi gick dit. Då visade det sig att flickvännen till min gamle klasskompis hade däckat och han hade släppt henne ner i marken (stenar?) och hon hade inte reagerat och alla var upprörda och killarna (jävla idioter) försökte vara coola och var arga och ville "döda någon". Någon ringde ambulans och polis och de kom och många tjejer grät (jag var nära till tårarna jag också, hatar sånt där) och flickvännen låg medvetslös ute på gatan med folk som tog hand om henne, och så...
Polis kom, tog gamle klasskompisen (knark?), ambulans kom och tog tjejen men ingen visste vad hon hette i efternamn och om hon hade haft med sig en väska eller så.. Kaos.
Strax efter det gick jag hem. Orkar inte vara där det är sånt. Jag mår psykiskt dåligt, vill att alla ska vara sams och så. Ja, jag fattar att det inte alltid går men igår var det himla mycket idioter där. Speciellt killarna.
Och ingen fattade varför jag hade lust att gå. "Va? Men det är ju kul här!" Jo, jätte.

Hade fått rödvin på min tröja också, men jag kom hem tjugo över elva eller så. Det var bara jag och busschaffisen. Jag pratade i telefon hela tiden, det kändes bra. Pratade länge länge med Albin. Saknar honom fruktansvärt mycket! Men han kommer i veckan tror jag. Det ska bli skönt.
Jag tog inga foton på festen, orkade inte ta tag i det. Kanske kan snoka reda på andra bilder som togs. Kan fråga Sissel eller Toria eller nån.

Idag är det städdag. Tror jag. Har slängt in en tvätt och ätit frukost. Softar lite innan jag tänkte dammsuga. Ska ta en promenad också, till Ica och lämna ett paket som ska skickas tillbaks. Bra med lite motion, har inte rört mig speciellt mycket de här dagarna, bara på jobbet. Man blir ju svettig för ingenting, och det är inte så roligt :P
Funderar också på att gå och hyra en film. Samt läsa någon bok.
Det är svalare ute nu, det har väl regnat inatt.
Jag kanske kommer in sen och bloggar igen men vi får se. Hoppas ni har en bra helg!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0