Harry P

Jag är så himla spänd!
Det är ju fånigt, det är bara en film och jag vet ju nästan vad som kommer att hända, jag har ju läst boken (böckerna!) men ändå! Jag älskar't!

Nu är vi hemma i stan igen. Tre dagar på landet typs. Välbehövligt. Blev lite brun fast jag inte ens solade mig. Vi åkte ut på sjön, och sedan har vi bara umgåtts. Jag visade upp min bröllopsklänning som nog inte behövde kortas. Det funkar nog med tejp och/eller en bra bh. It will be all right.
Alla sa att jag var fin och hade gått ner och att jag skulle få roligt och allt.
Och min lille kusin ska döpas dagen efter bröllopet! Vi får fundra hur och när vi ska ta oss dit men det ordnar sig nog.
Jag vill också äta på Röde Orm innan min semester är slut.
Får se när det blir. Det hade också varit supertrevligt att rida på islandshästar men jag har inte ringt och kollat vilka tider som finns så får nog ordna det först.

Vet inte riktigt vad som händer i veckan. Bara ta det lugnt, ut och promenera. Bio. Fixa slingorna imorgon. Hjälpa Albin söka jobb. Läsa böcker, sola. Typs.
Kollade nyss in min bank och det verkar som jag har fått min semesterersättning. Whoho! Feels good to be me!
Ska dock inte slösa, utan sätta in typ allt på sparkontot.
Men nu ska jag nog gå och lägga mig. Ska till frisören vid tio och vara där tills tolv och innan det ska jag vinka av kusin Olle som ska till sjöss. Så jag ska lägga mig och softa lite.
Den här sommaren verkar bli bra!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0