Brüno

Nu är jag hemma i mitt lilla rum. Det känns bra. Jag har packat upp också, det känns ännu bättre. Jag triva bäst då allt är på sin sak och det är fint :)
Sån är jag!

På landet stressade vi idag. Tåget skulle gå klockan 13.03, så vi hade tänkt att gå upp senast tio men som vanligt vaknade jag vid nio och gick upp då. Softade lite.. Vid halv tolv kom vi på att vi ville bada innan vi åkte så vi drog med mormor, Marie, mamma, Oliver, Jonas och Anton. Fast Jonas, Anton och mamma badade inte. Det gjorde inte Oliver heller. Men mormor, Marie, Albin och jag badade. Det var rätt kallt i vattnet så jag doppade mig bara och skyndade mig upp. Inte värt att ligga i när det kommer små brännmaneter simmandes.
Vi tänkte duscha hemma och sen packa och åka iväg för vi skulle köpa busskort innan vi kom på tåget.
Stressigt värre.

Jag packade medan Albin duschade och sedan duschade jag. Vi var väldigt stressade för då var klockan ca. halv ett. Satan! Vi satt väl i bilen tjugo i och fick skjuts av morbror Jonas med bihang (Marie och kusin Anton). Vi stressade. Vi sprang in på Konsum för att handla busskort och fylla på mitt månadskort. Med min tur så fick jag såklart den som inte kunde sköta laddningsapparaten men ändå fortsatte utan hjälp eftersom "hon måste lära sig någon gång".
Jag blev upprörd och sa fula, fula saker när jag sprang till bilen.
När vi körde in på vägen som ledde till stationen körde vi jämsides med tåget som precis kom in.
Så vi hann! Med två minuter till godo. Väldigt skönt.

När vi hade kommit till Göteborg så hämtade Albins lillebror oss. Han skjutsade oss till några ställen och sedan åkte vi hem för att lämna våra väskor och sen in till stan igen för att äta på Star of India (my favorite!).
Det var kul. Efter det promenixade Albin och jag till bion för att se Brüno.
Jag visste inte riktigt vad som var riktigt på riktigt och vad som var fejk... Men vad jag inte fattar är varför man inte hade 15 årsgräns på den??!
Det satt två små kids bredvid mig och när det hände barnförbjudna saker så sa de typ "vafaaaan?!" och "vad gööör han??".
Jaja. Klag-sie.

Nu är vi hemma. Albin är nere och spelar Guitar Hero III: Legends of Rock som han köpte idag.
Nu ska jag gå och lägga mig!
Vi hörs imorgon, och då är det städdag!
Ciao!


update:
Försökte publicera det här inlägget igår men blogg.se ville inte samarbeta så jag lägger upp det nu istället.
Hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0